Revenn Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 Witam, jako że w moim Canon MG 5350 płyta się spaliła, szukam czegoś podobnego. Zależy mi na sprzęcie z opcją druku dwustronnego automatycznego, połączeniem wi fi, dobrymi wydrukami zdjęć i tanimi zamiennikami lub możliwością zamontowania wiecznych tuszy lub CIS. Czytałem że problem z paleniem plyt głównych w Canonach jest znany i prawdopodobnie jest to celowe więc raczej już tego producenta będe omijał. Prosze o polecenie jakiejś drukarki do 500 zł. Ważne zeby była dostępna w sklepach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 W ostatnim czasie ceny drukarek poszły bardzo w górę, dlatego w tej kwocie niestety nie ma co liczyć na drukarkę z duplexem i tolerancją zamienników. Drukarka z tymi funkcjami to koszt ponad 1 tyś. zł. Musisz zwiększyć budżet, aby mieć drukarkę z tymi funkcjami. Witam, jako że w moim Canon MG 5350 płyta się spaliła, szukam czegoś podobnego. Zależy mi na sprzęcie z opcją druku dwustronnego automatycznego, połączeniem wi fi, dobrymi wydrukami zdjęć i tanimi zamiennikami lub możliwością zamontowania wiecznych tuszy lub CIS. Czytałem że problem z paleniem plyt głównych w Canonach jest znany i prawdopodobnie jest to celowe więc raczej już tego producenta będe omijał. Prosze o polecenie jakiejś drukarki do 500 zł. Ważne zeby była dostępna w sklepach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalPL Posted June 23, 2021 Report Share Posted June 23, 2021 Ja też szukam czegoś do ok 500zł, ale nie widzę nic ciekawego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 Jakie konkretnie masz wymagania? Ja też szukam czegoś do ok 500zł, ale nie widzę nic ciekawego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts