emylus Posted October 18, 2020 Report Share Posted October 18, 2020 WitamMam zamontowane w Epson wf-3620 wieczne kartridże napełnione tuszami barwnikowymi Barva (z atramentowka.com). Niestety nie jestem zadowolony z tych tuszów, czarny bardzo często zasycha. Na oryginałach drukarka była mniej używana a nigdy nie zaschła. Zastanawiam się nad oryginalnymi epson, chyba, że zamienniki z dr tusz nie zasychają. Od jakiej drukarki eco tank epsona tusze w butelce mogę użyć do dopełnienia kartridży? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Cześć, każdy tusz przy małej eksploatacji wysycha, gdy drukarka nie jest używana regularnie niestety, ale prowadzi to do zaschnięcia tuszu i zatkania głowic. Ja na swoje zamienniki daję gwarancję, ale pod warunkiem, że będziesz eksploatował sprzęt tak, jak należy.https://www.drtusz.pl/tusze-do-epson-workforce-wf-3620-dwf-zamienniki-oryginalne-c-10722044952.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emylus Posted October 19, 2020 Author Report Share Posted October 19, 2020 Witam, ale potrzebuję tuszów w butelce do wiecznych kartridży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted October 20, 2020 Report Share Posted October 20, 2020 Do tego modelu drukarki mam tylko wyżej wysłane zamienniki. Witam, ale potrzebuję tuszów w butelce do wiecznych kartridży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts