Skocz do zawartości

Zdjęcie

Poszukiwana drukarka ze skanerem

Drukarka skaner 600zł

• Please log in to reply
3 odpowiedzi na ten temat

#1 chainez

chainez

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 Postów:

Napisany 29 June 2020 - 14:31 PM

Witam wszystkich forumowiczów,

Poszukuje solidnej drukarki ze skanerem do domu

Wydruki raz na jakiś czas, myślę że 20/msc

Chciałbym aby urządzenie posiadało moduł łączności do bezprzewodowego przesyłu plików

Budżet 600zł

Z góry dziękuję

#2 Rudy z DrTusz.pl

Rudy z DrTusz.pl

Advanced Member

• Moderators
  • 162 Postów:

Napisany 30 June 2020 - 08:20 AM

Cześć, w tym budżecie nic ciekawego nie mam, bo tania drukarka= droga eksploatacja. Mogę zaproponować trochę droższe urządzenie z WiFi, automatycznym systemem czyszczenia, dzięki czemu przy sporadycznym druku drukarka będzie czyściła się automatycznie. Ma tanie zamienniki. Podsyłam link https://www.drtusz.p...105-p-5674.html 
Pozdrawiam- DrTusz

#3 chainez

chainez

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 Postów:

Napisany 30 June 2020 - 16:01 PM

Cześć, w tym budżecie nic ciekawego nie mam, bo tania drukarka= droga eksploatacja. Mogę zaproponować trochę droższe urządzenie z WiFi, automatycznym systemem czyszczenia, dzięki czemu przy sporadycznym druku drukarka będzie czyściła się automatycznie. Ma tanie zamienniki. Podsyłam link https://www.drtusz.p...105-p-5674.html 
Pozdrawiam- DrTusz

Zapomniałem o najważniejszym - szukam drukarki laserowej, zdawało mi się że post umieściłem odgórnie w "drukarki laserowe". Z tych też nic się nie znajdzie?

#4 Rudy z DrTusz.pl

Rudy z DrTusz.pl

Advanced Member

• Moderators
  • 162 Postów:

Napisany 01 July 2020 - 08:50 AM

Ojejku gapa ze mnie! Zmylił mnie budżet. Niestety urządzenie laserowe z takimi wymaganiami będzie kosztowało ponad tysiąc złotych. Urządzenia laserowe są drogie w zakupie i eksploatacji. Przy sporadycznym używaniu laserowa drukarka jest dobrym rozwiązaniem, jednak musisz znacznie zwiększyć budżet. Alternatywą jest te urządzenie, które podesłałem, czyli Brother j105, z automatycznym systemem czyszczenia. Podłączone do prądu, samo raz na jakiś czas się przeczyści, dzięki czemu wysychający tusz nie będzie zatykał głowicy.

Also tagged with one or more of these keywords: Drukarka, skaner, 600zł

0 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników