mmc Posted August 2, 2019 Report Posted August 2, 2019 Witam, Mam drukarkę HP LaserJet Pro M203dn z dwoma podajnikami papieru. Potrzebuję mieć w opcjach drukowania wybór podajnika - osobno 'podajnik 1' oraz 'podajnik 2' Aktualnie mam tylko do wyboru 'podajnik 1' oraz 'podajnik automatyczny', przy czym podajnik automatyczny to podajnik 1, gdy jest załadowany w nim papierem a jeżeli nie ma w nim papieru to wówczas dopiero jest to podajnik 2. Opcjonalnie czy gdzieś można ustawić aby 'podajnik automatyczny' był ustawiony jako 2 podajnik ? Quote
Rudy z DrTusz.pl Posted August 5, 2019 Report Posted August 5, 2019 Cześć! Wykonaj jedno z poniższych zadań:Panel sterowania: Otwórz menu Ustawienia systemowe, a następnie menu Konfig. papieru. Zaznacz podajnik, który chcesz skonfigurować.Wbudowany serwer internetowy: Kliknij kartę Ustawienia, a następnie w lewym panelu kliknij opcję Obsługa papieru.Zmień ustawienia podajnika w żądany sposób i kliknij przycisk OK lub Zastosuj.Mam nadzieję, że Ci się uda. Pozdrawiam - DrTusz Witam, Mam drukarkę HP LaserJet Pro M203dn z dwoma podajnikami papieru.Potrzebuję mieć w opcjach drukowania wybór podajnika - osobno 'podajnik 1' oraz 'podajnik 2'Aktualnie mam tylko do wyboru 'podajnik 1' oraz 'podajnik automatyczny', przy czym podajnik automatyczny to podajnik 1, gdy jest załadowany w nim papierem a jeżeli nie ma w nim papieru to wówczas dopiero jest to podajnik 2. Opcjonalnie czy gdzieś można ustawić aby 'podajnik automatyczny' był ustawiony jako 2 podajnik ? Quote
Recommended Posts