Majkel Posted yesterday at 05:15 AM Report Posted yesterday at 05:15 AM Na wydruku są takie dziwne małe paski punkty(nie wiem jak to nazwać) w kilku miejscach, jak na zdjęciu. Głowica była czyszczona, kilka razy tak jak piszą czy też na filmiku takim kawałkiem plastiku czy jakoś tak w prawo lewo kilka razy, puszczałem do druku też kilka razy i nic. Toner mam oryginalny Brothera, aczkolwiek na chwilę był zamiennik włożony ale drukarka go nie rozpoznała i wywalała błąd tonera i dałem orginał (nowy). Od nowości tak Nie było, dopiero po jakimś czasie( prawdopodobnie dzieje się tak, po wymianie tonera oraz instalacji na nowym PC).Pacjent to Brother DCP-1622WE. Quote
Rudy z DrTusz.pl Posted 6 hours ago Report Posted 6 hours ago Cześć, z załączonego zdjęcia widać, że kropki są w równych odstępach od siebie, stale rozmieszczone. Najprawdopodobniej oznacza to jakiś ubytek bądź zabrudzenie na bębnie. Spróbuj go wyczyścić, jeśli to nie pomoże to pozostaje jego wymiana na nowy. Quote
Recommended Posts