Moraless94 Posted October 6, 2024 Report Posted October 6, 2024 Cześć, planuje zakup drukarki do domu/biura. Głównie drukuje dokumenty tekstowe które najczęściej zawierają tylko logo w kolorze. Kilka razy w miesiącu drukuje projekty instalacyjne w kolorze. Stąd moje pytanie jaki model możecie polecić ? Interesuje mnie głównie niska cena tuszy oraz możliwie największa rozdzielczość wydruku. Znalazłem taki model Urządzenie wielofunkcyjne EPSON EcoTank L3560. Zastanawiam się czy może lepiej kupić samą drukarkę a osobno Skaner CANON Lide 400 który ma dużo większą rozdzielczość. Co o tym myślicie 🧐 Quote
Rudy z DrTusz.pl Posted October 10, 2024 Report Posted October 10, 2024 Cześć! Z wysoką rozdzielczością wydruku mogę zaproponować te 2 urządzenia. Brother DCP-T720DW lub Epson EcoTank L5290 oba te urządzenia drukują w wyższej rozdzielczości niż wymienione przez Ciebie L3560. Jeżeli to ma być drukarka do domu/biura to swoją uwagę kierowałbym raczej w kierunku Brothera DCP-T720DW ze względu na szybszą prędkość druku. Co do osobnego skanera i drukarki, to należy przemyśleć na czym bardziej Ci zależy. Chociaż uważam, że urządzenie wielofunkcyjne będzie wygodniejszą opcją pomimo skanu w niższej rozdzielczości. Quote
Recommended Posts