Iwona Posted August 29 Report Share Posted August 29 Dobry wieczór, Mam taki problem, a mianowicie próbowałam dzisiaj połączyć się drukarką przez wi-fi ( wczesniej mimo braku nowego tuszu wszystko działało) i próbowałam coś w końcu wydrukować przez dedykowaną aplikację, wybrałam sieć i pojawił mi się jakiś błąd (że niby niezgodne z połączeniem, więc próbowałam połączyć się z inną siecią, ale na LCD drukarki, ikonka wi- fi świeciła się już cały czas na niebiesko ( nie można było wykonać konfiguracji ręcznej żeby mig ała). Znalazłam, więc filmik jak resetować całkiem wi - fi i niestety od tamtej pory ta ikonka nie świeci w ogóle 😔 Z instrukcji obsługi dowiedziałam się jakimi chwytami na powrót ją włączyć, niestety bez rezultatu...mam nadzieję, że nie zabiłam tego wi- fi 🙈 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted September 4 Report Share Posted September 4 Cześć, ciężko stwierdzić co się stało z wifi jeśli próbowałaś połączyć się wg instrukcji. Myślę, że najbliższy serwis mając drukarkę przed sobą powinien coś temu zaradzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts