Maragast Posted February 29 Report Share Posted February 29 Cześć wszystkim Mam problem podczas drukowania okładek do oryginalnych filmów Blu-ray, które sobie projektuje (żeby ładniej wyglądały grzbiety na półkach). Ostatnio zaprojektowałem okładki do serii o przygodach Indiana Jonesa ale jak drukuje to na każdym wydruku grzbiety wyglądają inaczej: https://imgur.com/a/ZvMIrGK Tło na boku okładki do Poszukiwaczy zaginionej arki jest jakby wyblakłe, tło na grzbiecie Świątyni zagłady wyszło idealne, z kolei na Artefakcie przeznaczenia nie widać faktury, a Królestwo ma jeszcze inne. O co tu chodzi? Ustawienia wszędzie są identyczne - domyślne, papier wybrany matowy, a druk normalny, a te boki na każdej okładce wychodzą inne. Moja drukarka to Epson L3251 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted March 4 Report Share Posted March 4 Cześć! Ciężko stwierdzić gdzie może leżeć problem. Próbowałeś wykonać wydruki zaznaczając opcję wydruku "w wysokiej jakości"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maragast Posted March 5 Author Report Share Posted March 5 Tak - nic to nie dało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts