Slawek Posted January 2 Report Share Posted January 2 Czy ma ktos może namiar w których drukarkach są używane takie same zbiorniki glowne na tusz (te do których się dolewa z butelek) jak w L4160? kupiłem drukarkę na olx która została uszkodzona w trakcie transportu (dwa zbiorniki). Aktualnie zbiorniki są uszczelnione klejem na gorąco, ale chciałem wymienić na takie które są w pełni sprawne. Niestety na AliExpress nie mogę znaleźć tego czego szukam a po zdjęciach wiadac że nawet jak coś jest to brakuje dolnej części którą się dokręca do obudowy. Aktualnie szukam listy drukarek z tymi samymi zbiornikami abym mógł kupić najtańszą uszkodzaoną z jakiegoś innego powodu pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted January 9 Report Share Posted January 9 Cześć. Główne zbiorniki na tusz w tej drukarce powinny być takie same jak w liście poniżej: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts