Lolly Posted December 19, 2023 Report Share Posted December 19, 2023 Witam, od kilku lat używam drukarki atramentowej Brothera. Niby wszystko jest w porządku, ale mam drobny problem — mianowicie od jakiegoś czasu, kiedy drukuje z telefonu przez aplikację wydruk się dubluje i zamiast jednej strony, która powinna być wydrukowana, ta strona drukuje się 10 razy. W aplikacji w opcjach ustawień jest wyraźnie zaznaczone, że liczba kopii ma być jedna, dlatego nie wiem, co z tym zrobić... Ktoś ma jakąś radę? Nie jest to wielki problem, ale szkoda mi marnować papier. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted January 17 Report Share Posted January 17 Cześć, na początku spróbuj przywrócić w drukarce ustawienia fabryczne. Następnie po ponownym zainstalowaniu urządzenia w systemie, zaktualizować firmware drukarki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts