Kanister Posted December 13, 2023 Report Share Posted December 13, 2023 Witam! Drukarka Laserjet 6mp (wiem że dziadziuś, ale dzielnie działała od nowości u mnie i chciałbym ją reanimować. Napełniłem toner odpowiednim proszkiem kupionym na drtusz. Wydruk wydaje się wyraźniejszy, niestety dalej są te duszki i pasek po lewej stronie (w załączniku fotografie). Prosił bym o poradę, nowy toner? grubsze czyszczenie czy dać sobie spokój z nią. Nie ukrywam że drukarka była super, na jednym tonerze drukowała "w nieskończoność", brak funkcji internetowych to w dzisiejszych czasach plus (brak możliwości zablokowania drukarki online na zamiennikach itp.). Z góry dziękuje za podpowiedzi! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted January 9 Report Share Posted January 9 Witaj! Spróbuj w ustawieniach zmienić opcję druku na gruby/grubszy papier. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts