Jack07 Posted December 1, 2023 Report Share Posted December 1, 2023 Mam problem z moja drukarka, dokładnie Epson L1800. Robiąc test dysz wykazuje, że coś nie gra z niebieskim kolorem, robimy czyszczenie i kolor wraca. Tak więc zabieram sie za drukowanie czegoś niebieskiego kilka kartek jest taka jak powinna a później znów zaczyna się to samo. Jak zostało drukowane granatowe koło to zamiast granatu jest różowe. Kilka razy został powtórzony ten sam proces i nadal to samo sie dzieje. Nie mam już pomysłu jak rozwikłać tę zagadkę. Będę wdzięczna za każda pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted January 12 Report Share Posted January 12 Prawdopodobnie system tuszu nie działa prawidłowo i dany kolor nie dochodzi do głowicy tak jak powinien. W tym wypadku zalecam, aby serwis sprawdził to urządzenie w celu rozwiązania problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts