Gerwazy Posted March 1, 2022 Report Share Posted March 1, 2022 Dzień dobry wszystkim, Problem znany - nie mam kompletnie wiedzy na temat drukarek/urządzeń wielofunkcyjnych, a chce kupić dobre urządzenie i takie żeby było warte swojej ceny. (Budżet do 1800zł) Zrobiłem mały research, ale kompletnie nie wiem co ma rzeczywiście przełożenie na rzeczywistość, chciałbym móc - drukować,skanować,kserować,duplex i kolor. Co do tego ile chciałbym też drukować to myślę, że na pewno nie było by tak, że urządzenie stało by i się kurzyło tak to określę - (Home Office/Szkoła/Studia) Oto urządzenia wielofunkcyjne które chodzą mi po głowie. Być może ktoś ma lepsze propozycje, bądź jest w stanie doradzić które z tych trzech wybrać: -Urządzenie wielofunkcyjne Epson EcoTank L6270 -Urządzenie wielofunkcyjne Epson EcoTank ITS L5190 -Urządzenie wielofunkcyjne Epson ECOTANK L3151 Głownie Epsony raczej bo tyle zdążyłem się dowiedzieć, że są najbardziej opłacalne w stosunku do ceny i jakości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 Cześć, tylko pierwszy model ma duplex, reszta niestety nie. Dasz radę zrezygnować z tej funkcji, wtedy będę w stanie zaproponować może coś innego ? Dzień dobry wszystkim,Problem znany - nie mam kompletnie wiedzy na temat drukarek/urządzeń wielofunkcyjnych, a chce kupić dobre urządzenie i takie żeby było warte swojej ceny. (Budżet do 1800zł) Zrobiłem mały research, ale kompletnie nie wiem co ma rzeczywiście przełożenie na rzeczywistość, chciałbym móc - drukować,skanować,kserować,duplex i kolor. Co do tego ile chciałbym też drukować to myślę, że na pewno nie było by tak, że urządzenie stało by i się kurzyło tak to określę - (Home Office/Szkoła/Studia) Oto urządzenia wielofunkcyjne które chodzą mi po głowie. Być może ktoś ma lepsze propozycje, bądź jest w stanie doradzić które z tych trzech wybrać:-Urządzenie wielofunkcyjne Epson EcoTank L6270-Urządzenie wielofunkcyjne Epson EcoTank ITS L5190-Urządzenie wielofunkcyjne Epson ECOTANK L3151Głownie Epsony raczej bo tyle zdążyłem się dowiedzieć, że są najbardziej opłacalne w stosunku do ceny i jakości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts