Jump to content

Recommended Posts

Posted

Szukam urządzenia wielofunkcyjnego w cenie do 500 zł do użytku domowego (od czasu do czasu potrzebuję coś wydrukować czy zeskanować). Zależy mi żeby:

• skaner był w miarę dobrej jakości (nie zależy mi na cudach ale jak czytałem opinie najtańszych urządzeń HP, to bywa różnie z tymi skanerami)
  • drukarka była bezawaryjna również po okresie gwarancji (zastanawiałem się nad Canon Pixma MG3650S ale podobno po okresie gwarancji zaczynają się problemy)
  • tusze były w miarę przystępne (nie zależy mi na ultra tanich czy zamiennikach ale tusze HP starczające na 100 stron za 80 zł to trochę za dużo)
  • żeby to nie był Brother (jestem zrażony bo mój Brother DCP-T500W popsuł się już po raz drugi, najpierw wylał się tusz, teraz praktycznie nie pobiera papieru a jak już pobierze to nie drukuje)

Z góry dziękuję za propozycje. Pozdrawiam

Posted

Jasne, rozumiem, jestem na to przygotowany ;) Sprawdziłem w statystykach mojego Brothera i średnio wychodzi mi, że drukuję mniej więcej 200 stron rocznie.

Szukam drukarki w kolorze

Posted

Zerknij na Urządzenie wielofunkcyjne Epson Expression Home XP3100. Toleruje zamienniki, ma skaner, jest kolorowe. Myślę, że to urządzenie powinno Cię zadowolić.  Podsyłam link do urządzenia: https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-epson-expression-home-xp3100-p-15377.html

Jasne, rozumiem, jestem na to przygotowany ;) Sprawdziłem w statystykach mojego Brothera i średnio wychodzi mi, że drukuję mniej więcej 200 stron rocznie.

Szukam drukarki w kolorze