cheops89 Posted October 1, 2021 Report Share Posted October 1, 2021 Witam wszystkich jak w temacie którą z tych drukarek bardziej polecacie BROTHER DCP-T425W epson l3150 czy może jakąś inną do maksymalnie 800 zł przeznaczenie domowe chodzi mi o jakość druku gdzie będzie lepsza ekonomia raczej taka sama jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted October 4, 2021 Report Share Posted October 4, 2021 Cześć, już pędzę z pomocą Oba modele są niedostępne w hurtowni, najwidoczniej to starsze drukarki. Mogę polecić Epsona z tej samej serii Ecotank. Epson L3151- toleruje zamienniki, ma skaner, producent podaje rozdzielczość druku w kolorze i mono 5760x1440 dpi.Do tego cena przekracza tylko 40 zł. Zerknij: https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-epson-ecotank-l3151-p-14242.html Witam wszystkich jak w temacie którą z tych drukarek bardziej polecacie BROTHER DCP-T425Wepson l3150czy może jakąś inną do maksymalnie 800 zł przeznaczenie domowe chodzi mi o jakość druku gdzie będzie lepsza ekonomia raczej taka sama jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts