Rafik Posted September 9, 2021 Report Posted September 9, 2021 Dzień dobry,Stoję przed wyborem drukarki laserowej do domowych zastosowań.Będzie sporadycznie używana do drukowania jakichś prostych dokumentów, faktur i kolorowanek dla dzieci.Z uwagi na miejsce jej użytkowania musi posiadać WiFi i być najlepiej małych rozmiarów. Idealnie byłoby gdyby miała port USB do drukowania z pendrive'a. Znalazłem coś takiego:Brother HL-1223WE i HP Neverstop 1000W (na którą jest teraz cashback z HP) Dobry wybór? jak z eksploatacją ? jakieś uwagi od Państwa klientów ?Generalnie o HP w necie jest dużo opinii (niezbyt nawet korzystnych) a o Brotherze jest napisane że są widoczne ślady na wydrukach po rolkach. ---PozdrawiamRafik Quote
Rudy z DrTusz.pl Posted September 10, 2021 Report Posted September 10, 2021 Cześć, jest to drukarka monochromatyczna, więc drukuje tylko w czerni. Toleruje zamienniki, eksploatacja będzie tania. Ma WiFi, posrt USB i drukuje z urządzeń mobilnych. Jeśli chodzi o sprzęty tego producenta, to są dobre, w porównaniu do innych. Myślę, że zadowoli Cię ta drukarka, a jakbyś szukał zamienników tonerów, to chętnie podrzucę kod rabatowy. https://www.drtusz.pl/urzadzenia-laserowe-drukarka-brother-hl-1223-we-p-13872.htmlDzień dobry,Stoję przed wyborem drukarki laserowej do domowych zastosowań.Będzie sporadycznie używana do drukowania jakichś prostych dokumentów, faktur i kolorowanek dla dzieci.Z uwagi na miejsce jej użytkowania musi posiadać WiFi i być najlepiej małych rozmiarów. Idealnie byłoby gdyby miała port USB do drukowania z pendrive'a. Znalazłem coś takiego:Brother HL-1223WE i HP Neverstop 1000W (na którą jest teraz cashback z HP) Dobry wybór? jak z eksploatacją ? jakieś uwagi od Państwa klientów ?Generalnie o HP w necie jest dużo opinii (niezbyt nawet korzystnych) a o Brotherze jest napisane że są widoczne ślady na wydrukach po rolkach. ---PozdrawiamRafik Quote
Recommended Posts