Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry,

Stoję przed wyborem drukarki laserowej do domowych zastosowań.
Będzie sporadycznie używana do drukowania jakichś prostych dokumentów, faktur i kolorowanek dla dzieci.

Z uwagi na miejsce jej użytkowania musi posiadać WiFi i być najlepiej małych rozmiarów. Idealnie byłoby gdyby miała port USB do drukowania z pendrive'a.

Znalazłem coś takiego:

Brother HL-1223WE i HP Neverstop 1000W (na którą jest teraz cashback z HP)

Dobry wybór? jak z eksploatacją ? jakieś uwagi od Państwa klientów ?
Generalnie o HP w necie jest dużo opinii (niezbyt nawet korzystnych) a o Brotherze jest napisane że są widoczne ślady na wydrukach po rolkach.

---
Pozdrawiam
Rafik

Posted

Cześć, jest to drukarka monochromatyczna, więc drukuje tylko w czerni. Toleruje zamienniki, eksploatacja będzie tania. Ma WiFi, posrt USB i drukuje z urządzeń mobilnych. Jeśli chodzi o sprzęty tego producenta, to są dobre, w porównaniu do  innych. Myślę, że zadowoli Cię ta drukarka, a jakbyś szukał zamienników tonerów, to chętnie podrzucę kod rabatowy. https://www.drtusz.pl/urzadzenia-laserowe-drukarka-brother-hl-1223-we-p-13872.html

Dzień dobry,

Stoję przed wyborem drukarki laserowej do domowych zastosowań.
Będzie sporadycznie używana do drukowania jakichś prostych dokumentów, faktur i kolorowanek dla dzieci.

Z uwagi na miejsce jej użytkowania musi posiadać WiFi i być najlepiej małych rozmiarów. Idealnie byłoby gdyby miała port USB do drukowania z pendrive'a.

Znalazłem coś takiego:

Brother HL-1223WE i HP Neverstop 1000W (na którą jest teraz cashback z HP)

Dobry wybór? jak z eksploatacją ? jakieś uwagi od Państwa klientów ?
Generalnie o HP w necie jest dużo opinii (niezbyt nawet korzystnych) a o Brotherze jest napisane że są widoczne ślady na wydrukach po rolkach.

---
Pozdrawiam
Rafik