ccomp Posted May 22, 2021 Report Share Posted May 22, 2021 Dzień dobrySzukam dobrego działającego sprawdzonego zamiennika zespół bębna Brother DR-2300 do urządzenia wielofunkcyjnego laserowego mono - Brother MFC-L 2720 DW.Czemu zamiennik.- duży koszt na nowy zespół bębna Brother DR-2300 do urządzenia wielofunkcyjnego laserowego mono - Brother MFC-L 2720 DW.- co prawda mało wydrukowałem kartek, ale ktoś podmienił mi zespół bębna Brother DR-2300 do urządzenia wielofunkcyjnego laserowego mono - Brother MFC-L 2720 DW na zużyty zespół bębna DR-2300, że kartki są blade. Więc obawą przed ponownym zamianie zespołu bębna Brother DR-2300 i nie narażając się na ponowny duży wydatek jestem zmuszony kupić zamiennik zespołu bębna Brother DR-2300 do urządzenia wielofunkcyjnego laserowego mono - Brother MFC-L 2720 DW.Prosiłbym podanie firmy jaki zamiennik zespołu bębna do Brother DR-2300 do urządzenia wielofunkcyjnego laserowego mono - Brother MFC-L 2720 DW jest dobry.Jeżeli firma jest tajna na forum elektroda .plProszę napisać do mnie na wiadomość prywatna lub napisać na mój e-mail: eb2015r(malpa)wp.plDziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted May 24, 2021 Report Share Posted May 24, 2021 Cześć, tak się składa, że posiadam zamienniki tonerów i bębna do tej drukarki. Za swoje produkty daję gwarancję jakości i zawsze darmową dostawę, łap link: https://www.drtusz.pl/tonery-do-brother-mfc-l2720-dw-zamienniki-oryginalne-c-20421039902.htmlPozdrawiam- DrTusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalPL Posted June 23, 2021 Report Share Posted June 23, 2021 Dzięki wielkie rudy, chyba skorzystam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts