kkk09 Posted May 18, 2021 Report Share Posted May 18, 2021 Witam, z racji że nie znalazłem w necie rozwiązania mojego problemu prosze o pomoc. Mianowicie się podjąłem próby naprawienia swojej drukarki tzn wymiany separatorów ( co mi się udało) ale drukarka zaczęła wciągać kilka kartek na raz. Znalazłem rozwiązanie że przykleja się elektromagnes co też udało mi się rozwiązać lecz teraz po złożeniu drukarka nic nie chce wydrukować i zaczynają migać jednocześnie obie diody. Panowie prosze o podpowiedź bo już mnie trafia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Cześć, być może mechanizm poboru papieru jest źle nastawiony, sprawdź, czy wszystko zostało prawidłowo złożone. Witam, z racji że nie znalazłem w necie rozwiązania mojego problemu prosze o pomoc. Mianowicie się podjąłem próby naprawienia swojej drukarki tzn wymiany separatorów ( co mi się udało) ale drukarka zaczęła wciągać kilka kartek na raz. Znalazłem rozwiązanie że przykleja się elektromagnes co też udało mi się rozwiązać lecz teraz po złożeniu drukarka nic nie chce wydrukować i zaczynają migać jednocześnie obie diody. Panowie prosze o podpowiedź bo już mnie trafia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkk09 Posted May 19, 2021 Author Report Share Posted May 19, 2021 Cześć, być może mechanizm poboru papieru jest źle nastawiony, sprawdź, czy wszystko zostało prawidłowo złożone. Tak wszyztko jest ok, trzy razy rozbierałem i sprawdzałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts