Bolek1 Posted March 30, 2021 Report Share Posted March 30, 2021 Potrzebuje drukarki laserowej kolorowej dla 1-2 pracowników:- z drukowaniem dwustronnym automatycznym- ze skanerem i ksero- z Wi-Fi- możliwością skanowania automatycznie kilkunastu stron do pliku pdf- z możliwością automatycznego ksero kilkunastu stron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted April 1, 2021 Report Share Posted April 1, 2021 Cześć, obecnie z drukarkami na rynku jest duży problem. Mogę polecić drukarkę, ale bez automatycznego skanu, skanuje do PDF, ale trzeba przekładać kartki ręcznie. Ma WiFi, skaner, drukowanie dwustronne. Zerknij na Canon MF643 CDW, łap link: https://www.drtusz.pl/urzadzenia-laserowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-canon-sensys-mf-643-cdw-p-15426.html Potrzebuje drukarki laserowej kolorowej dla 1-2 pracowników:- z drukowaniem dwustronnym automatycznym- ze skanerem i ksero- z Wi-Fi- możliwością skanowania automatycznie kilkunastu stron do pliku pdf- z możliwością automatycznego ksero kilkunastu stron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolek1 Posted April 2, 2021 Author Report Share Posted April 2, 2021 Dziękuje za odpowiedź, Urządzenie zamierzam kupić w okresie czerwiec-sierpień - czy mogę się spodziewać, że do tego czasu będzie Pan miał większy wybór urządzeń wielofunkcyjnych? Czy można zamówić sobie upatrzony model z takim wyprzedzeniem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 Należy przeglądać ofertę na bieżąco, ponieważ rynek drukarek w ostatnim czasie był bardzo zmienny. Dziękuje za odpowiedź, Urządzenie zamierzam kupić w okresie czerwiec-sierpień - czy mogę się spodziewać, że do tego czasu będzie Pan miał większy wybór urządzeń wielofunkcyjnych? Czy można zamówić sobie upatrzony model z takim wyprzedzeniem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektr0k Posted June 29, 2023 Report Share Posted June 29, 2023 Osobiście uważam że najbardziej wydajne i bezawaryjne są drukarki Kycoera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts