Pytam32 Posted December 24, 2020 Report Share Posted December 24, 2020 Dzień Dobry, szukam drukarki, nie będe drukował często, kilka razy w miesiącu dlatego zdecydowałem się na drukarke laserową mono. Chciałbym aby eksploatacja nie była droga. Ważne równeż aby miała wifi. Nie zależy mi na szybkośći czy też na jej głosnośći. Na oku mam drukarkę Brother DCP-1610WE. Widzę że tonery nie są drogie. Czy jest to dobry wybór, może macie lepsze propozycje? Wiem również że sytuacja z dostępnością drukarek i jej cenami jest zła, ale potrzebuje jej pilnie. Z góry dziękuję i życzę wesołych świąt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted December 28, 2020 Report Share Posted December 28, 2020 Cześć, jeśli chodzi o drukarki tego producenta, to mogę śmiało je polecić. Mają tanią eksploatację. Ten konkretny model, tak jak chcesz posiada Wifi, toleruje zamienniki. Niestety braki w hurtowniach i ceny poszły bardzo w górę. Pozdrawiam- DrTusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts