xew66427@eoopy.com Posted November 11, 2020 Report Share Posted November 11, 2020 Hej, szukam taniej drukarki. Po prostu ma drukować tekst czarno biały raczej sporadycznie i rzadko. Co w tej cenie można obecnie polecić ? Interesuje mnie mała awaryjność i tani tusz . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Cześć, jeśli sporadyczny druk i tylko w czarnym kolorze, to zdecydowanie drukarka laserowa. Dobrym producentem na rynku jest Brother, np. drukarka Brother HL- 1223 WE, która jest monochromatyczna, do tego toleruje zamienniki, więc koszta eksploatacji będą niższe. Wysyłam link do urządzenia, zerknij. https://www.drtusz.pl/urzadzenia-laserowe-drukarka-brother-hl-1223-we-p-13872.htmlPozdrawiam- DrTusz Hej, szukam taniej drukarki. Po prostu ma drukować tekst czarno biały raczej sporadycznie i rzadko. Co w tej cenie można obecnie polecić ? Interesuje mnie mała awaryjność i tani tusz . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xew66427@eoopy.com Posted November 12, 2020 Author Report Share Posted November 12, 2020 Dzięki za odp, tylko nie wiem czy jest sens wydawać pomad 500 zł skoro tak jak mówiłem będzie ona bardzo rzadko używana ? Co przemawia za tym żeby nie kupić 2 razy tańszej? One są tak awaryjne czy tusz nieefektywny do tych tańszych drukarek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Przez obecnie panującą sytuację ceny drukarek poszły bardzo w górę, do tego drukarki laserowe nie należą do najtańszych, a tania drukarka= droga eksploatacja. Producent ten cieszy się uznaniem na rynku, a jego sprzęt bardzo często polecam, bo jest dobry. Decyzja należy do Ciebie Dzięki za odp, tylko nie wiem czy jest sens wydawać pomad 500 zł skoro tak jak mówiłem będzie ona bardzo rzadko używana ? Co przemawia za tym żeby nie kupić 2 razy tańszej? One są tak awaryjne czy tusz nieefektywny do tych tańszych drukarek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalPL Posted June 23, 2021 Report Share Posted June 23, 2021 Myślę, że w tej cenie szukałbym czegoś używanego na gwarancji. Raczej lepiej na tym wyjdziesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts