JustynaA.1242 Posted August 21, 2020 Report Share Posted August 21, 2020 Witam, drukuje zaproszenia okolicznościowe na HP DeskJet 3639. Mój probelem polega na tym że po druku dwustronnym zaproszenia nie schodzą mi się równo, co skutkuje tym że po ich wycięciu równo się nie składają. Drukuje na papierze o gramaturze 240.Nie zmieniam nic w ustawieniach drukarki.Ktoś miał może kiedyś taki probelem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted August 24, 2020 Report Share Posted August 24, 2020 Cześć, ta drukarka obsługuje gramaturę papieru standardowego do do 90 g/m². Papier, na którym drukujesz jest zdecydowanie za gruby. Papier o dużej grubości ciasno przechodzi i stąd krzywe wydruki. Witam, drukuje zaproszenia okolicznościowe na HP DeskJet 3639.Mój probelem polega na tym że po druku dwustronnym zaproszenia nie schodzą mi się równo, co skutkuje tym że po ich wycięciu równo się nie składają.Drukuje na papierze o gramaturze 240.Nie zmieniam nic w ustawieniach drukarki.Ktoś miał może kiedyś taki probelem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts