dropsik Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Witam.Tak jak w tytule - poszukuję wielofunkcyjnego urządzenia z opcją powiększania kopii za pomocą panelu sterowania drukarką. Canon podpowiada PIXMA TR7550, ale to pewnie flagowy i wciskany wszędzie model, dlatego szukam czegoś przede wszystkim tańszego, albo przynajmniej w podobnym przedziale cenowym, ale sprawdzonego. Może komuś rzuciło się coś w oczy, albo sam korzysta i może polecić? Cheers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted July 21, 2020 Report Share Posted July 21, 2020 Cześć, sprecyzuj proszę dokładnie co masz na myśli z opcją powiększania kopii za pomocą panelu sterowania? Dodatkowo daj znać co będziesz drukował i jak często? Postaram się pomóc. Pozdrawiam- DrTusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dropsik Posted July 26, 2020 Author Report Share Posted July 26, 2020 Hejka, chodzi mi o panel dotykowy wbudowany w drukarkę, a nie np. oficjalny software, gdyż mojej mamie łatwiej jest to obsłużyć, niż komputer. Jeśli chodzi o przeznaczenie - użytkowanie typowo domowe, bez żadnych akrobacji w stylu kserowania fotografii, więc jakość wydruku nie musi być tip-top; zależy mi głównie na tym, aby nie korzystając z komputera, można było powiększyć kserowany dokument, tekst czy coś w tym stylu. Dzięki za zainteresowanie, pozdro. @edittu na zdjęciu masz taki panel, z poziomu którego można powiększyć kserowany dokument (przynajmniej według manuala) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts