SuperMario Posted June 4, 2020 Report Share Posted June 4, 2020 Witam Jako ze moje urzadznie wielofunkcyjne wyzionelo ducha po wielu, wielu latach (HP F735) pora kupic nowe.Przejrzalem oferty i mam do wyboru:1. Brother DCP-T510W2. Canon Pixma G3411 Nie moge sie zdecydowac i potrzebuje rady podpartej najlepiej argumentamiCanon:Plusy:- tanszy- wieksza wydajnosc (wg danych producenta)- szybszy wydrukMinusy:- krotka gwarancja (chyba dosc istotne? ) Brother:Plusy:- 2 a nawet do 3 lat gwarancjiMinusy:- dluzszy wydruk- drozszy- mniejsza wydajnosc (wg danych producenta) Nie wiem jak jakosc wydruku - moze ktos cos powiedziec?Czy druk bez marginesow jest mi potrzebny, do czego to? Bo brother chyba nie ma tego...Niby ogolnie plusy/minusy wskazuja na Canon, no ale ta gwarancja... Prosze o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Cześć, oba urządzenia są dobre, ponieważ są na dolewane tusze, a taki sposób uzupełniania pojemników jest bardzo ekonomiczny, ponieważ dolewasz, ile chcesz. Oba sprzęty według mnie są warte uwagi. Ja bym raczej zdecydował się na Brothera, chyba, że potrzebujesz szybszego wydruku. Jeśli chodzi o jakość wydruku, to Brother ma zdecydowanie lepszą. Ja bym wziął Brothera, ale decyzja należy do Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts