jagoda25 Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 Kupię jakaś niedrogą, ale dobra drukarkę do firmy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iga83 Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 Nie polecam taniej drukarki, bo koszty eksploatacji Cię zjedzą, to nie ma sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted May 12, 2020 Report Share Posted May 12, 2020 Cześć. To prawda tania drukarka= droga eksploatacja. Abym mógł coś doradzić potrzebuję więcej informacji. Szukasz urządzenia wielofunkcyjnego? Kolorowego, czy monochromatycznego? Jakieś dodatkowe funkcje? No i jaki masz budżet? Pozdrawiam- DrTusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagoda25 Posted May 12, 2020 Author Report Share Posted May 12, 2020 Interesuje mnie drukarka mono, ze skanerem, kopiarką, sieciowa. Budżet 1200-1500 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iga83 Posted May 12, 2020 Report Share Posted May 12, 2020 Lepiej wziąć droższy sprzęt, bo dłużej posłuży i będzie tani w eksploatacji. Jak nie potrzebujesz druku w kolorze to weź M1170, ja mam i jestem zadowolona. Drukarka kosztuje 1200 złotych, ale jest warta swojej ceny, ma system stałego zasilania w atrament, jego uzupełnienie jest proste i szybkie, koszty drukowania są niskie. Drukarka ma głowicę PrecisionCore, dzięki temu rzadziej trzeba wymieniać papier. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 Polecam drukarki firmy Brother. Ma WiFi, skaner, toleruje zamienniki. Podsyłam link do urządzenia. Pozdrawiam- DrTuszhttps://www.drtusz.pl/urzadzenia-laserowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-brother-dcp-l2532-dw-p-13485.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts