glittergoose Posted May 6, 2020 Report Share Posted May 6, 2020 Posiadam drukarkę HP DeskJet 2620. Zawsze dobrze drukowała, najpierw na oryginalnych, później na zamiennikach. Jakiś czas temu kupiłam nowe zamienniki, wszystko ładnie drukowało, zero problemów. Zaczęłam drukować ostatnio kilka dokumentów, po 3 stronach drukarka nagle przestała działać, wygląda jakby wcale nie czytała tuszu. Próbowałam resetować, czyściłam styki, nic nie działa. Kupiłabym nowe tusze ale martwię się że drukarka jest zepsuta i tylko wyrzucę pieniądze w błoto. Pomocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted May 7, 2020 Report Share Posted May 7, 2020 Cześć, czy drukarka stała przez dłuższy czy nieeksploatowana? Możliwe, że przyschnięty tusz zatkał głowice. Musisz je wyczyścić, w internecie jest mnóstwo filmów jak to zrobić. Jeśli nie chcesz podejmować się tego sam, to zanieś drukarkę na serwis, tam zajmą się tym specjaliści. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts