wenus Posted April 24, 2020 Report Share Posted April 24, 2020 Cześć,posiadam drukarkę Panasonic KX-MB2061PD. Od jakiegoś czasu zaczęły pokazywać się komunikaty ,,Wymień bęben'' i ,,Wymień mat.eks'', ale normalnie działała. Od wczoraj nie chce drukować, jedyne co robi to pobiera kartkę i oddaje pustą. I stąd moje pytanie - czy opłaca się kupować ten bęben do wymiany do 7 letniej drukarki? Z tego co patrzyłam, to takie bębny kosztują ok. 300 zł, a nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto. Wybaczcie za pytanie, ale jestem totalnie nie w temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wenus Posted April 24, 2020 Author Report Share Posted April 24, 2020 up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wenus Posted April 26, 2020 Author Report Share Posted April 26, 2020 Bardzo proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 Cześć!Jeśli Twoja drukarka domagała się wymiany, to zapewne to jest przyczyną niedrukowania. Jeśli obawiasz się, że zakup bębna nic nie da, najpierw zanieś sprzęt do serwisu, aby specjalista zobaczył i potwierdził, czy faktycznie bęben jest do wymiany. Pozdrawiam- DrTusz Cześć,posiadam drukarkę Panasonic KX-MB2061PD. Od jakiegoś czasu zaczęły pokazywać się komunikaty ,,Wymień bęben'' i ,,Wymień mat.eks'', ale normalnie działała. Od wczoraj nie chce drukować, jedyne co robi to pobiera kartkę i oddaje pustą. I stąd moje pytanie - czy opłaca się kupować ten bęben do wymiany do 7 letniej drukarki? Z tego co patrzyłam, to takie bębny kosztują ok. 300 zł, a nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto. Wybaczcie za pytanie, ale jestem totalnie nie w temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts