jakub.zz Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 Witam, drukarka zostawia smugi na druku, niezależnie od tego czy jest to kopia czy nowy wydruk. Po wymianie tonerów problem nadal występuję. Czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć dlaczego tak się dzieję oraz ew. sposób naprawy? Załączam również skan jak to wygląda. https://imgur.com/a/l3LCxNe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted April 8, 2020 Report Share Posted April 8, 2020 Cześć, jaki masz model drukarki? Witam, drukarka zostawia smugi na druku, niezależnie od tego czy jest to kopia czy nowy wydruk. Po wymianie tonerów problem nadal występuję. Czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć dlaczego tak się dzieję oraz ew. sposób naprawy? Załączam również skan jak to wygląda. https://imgur.com/a/l3LCxNe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub.zz Posted April 8, 2020 Author Report Share Posted April 8, 2020 tak jak w tytule, HP Laserjet color MFP m775 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted April 9, 2020 Report Share Posted April 9, 2020 Powiedz mi, czy wymieniłeś wszystkie tonery tak, jak należy. Włożyłeś odpowiednie kolory w przeznaczone miejsca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub.zz Posted April 14, 2020 Author Report Share Posted April 14, 2020 tak, tonery są w odpowiednich miejscach. Jeszcze ważna sprawa jest taka, że jeśli wydrukuję w kolorze to paski będą kolorowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 Może to być wina tonera, powiedz mi, czy kupiłeś tonery w moim sklepie? Jeśli tak, to możesz je zareklamować pisząc na adres sklep@drtusz.pl. Pozdrawiamtak, tonery są w odpowiednich miejscach. Jeszcze ważna sprawa jest taka, że jeśli wydrukuję w kolorze to paski będą kolorowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub.zz Posted April 15, 2020 Author Report Share Posted April 15, 2020 Może to być wina tonera, powiedz mi, czy kupiłeś tonery w moim sklepie? Jeśli tak, to możesz je zareklamować pisząc na adres sklep@drtusz.pl. PozdrawiamTonery kupowałem w innym sklepie. Tylko nie jestem pewien czy to będzie wina tonera, ponieważ jak wspominałem, problem występował przed wymianą tonerów a po wymianie nic się nie zmieniło. Raz smugi są większe a raz mniejsze, przez co jak potrzebuję wydrukować dokumenty jestem zmuszony zrobić to kilka razy z tego względu, że niektóre z nich się nawet nadają. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts