rifd Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 Witam prosba o pomoc w wyborze drukarki.Ma miec duplex, drukowac fajne zdjecia, skanowanie, wifi, ethernet LAN, Wysuwajaca sie automatycznie tacka na odbior papieru, tolerujaca zamienniki, opcje drugiego rzedu (samoczyszczaca, bluetooth) Mam na oku 4 drukarki:Epson XP-960Epson XP-8605 Canon Pixma TS8251Canon Pixma TS8351 Prosba o pomoc w wyborze moze ktos ma doswiadczenie z tymi drukarkami. Jeszcze taka prosba czy moze ktos wie jaka jest roznica miedzy Canon TS8251 a TS8351 obydwie biale a roznica w cenie to 170zł. Mozna zaproponowac inne modele drukarek spelniajace moje kryteria Cena moze byc troche ponad 800zł Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted April 3, 2020 Report Share Posted April 3, 2020 Cześć, mam jedno urządzenie z duplexem, WiFi, skanerem, ethernet LAN, automatycznym podajnikiem papieru, toleruje zamienniki. Jedyne co obecnie mogę polecić, ponieważ drukarki rozchodzą się, jak świeże bułeczki. Łap link do urządzenia: https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-canon-maxify-mb2750-p-13646.html Pozdrawiam- DrTuszWitam prosba o pomoc w wyborze drukarki.Ma miec duplex, drukowac fajne zdjecia, skanowanie, wifi, ethernet LAN, Wysuwajaca sie automatycznie tacka na odbior papieru, tolerujaca zamienniki, opcje drugiego rzedu (samoczyszczaca, bluetooth) Mam na oku 4 drukarki:Epson XP-960Epson XP-8605 Canon Pixma TS8251Canon Pixma TS8351 Prosba o pomoc w wyborze moze ktos ma doswiadczenie z tymi drukarkami. Jeszcze taka prosba czy moze ktos wie jaka jest roznica miedzy Canon TS8251 a TS8351 obydwie biale a roznica w cenie to 170zł. Mozna zaproponowac inne modele drukarek spelniajace moje kryteria Cena moze byc troche ponad 800zł Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts