juuza Posted March 9, 2020 Report Share Posted March 9, 2020 Poszukuję małej, kompaktowej drukarki do drukowania przede wszystkim materiałów do nauki, więc format A4. Widziałam, ze HP ma model do ok 140 zł, jednak czy warto kupować taką tanią drukarkę atramentową?Szczerze - może być nawet sama czarno biała, nie musi być pełna bajerów, zależy mi tylko własnie na drukowaniu tekstu. I jak wygląda eksploatacja drukarki atramentowej w przeciwieństwie do laserowej? Nie znam się niestety na tym a bardzo chciałabym wiedzieć, co kupuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted March 10, 2020 Report Share Posted March 10, 2020 Cześć, od razu podkreślę, że tania drukarka= droga eksploatacja. Taki chwyt producentów. Jeśli potrzebujesz tylko czarnego koloru, to polecam zainwestować w drukarkę laserową, monochromatyczną. Jest wydajna i nic nie zasycha. Koszt najtańszej drukarki laserowej, monochromatycznej jaką mam w swojej ofercie. Jest to najprostsza drukarka laserowa, toleruje zamienniki(często mam na nie rabaty) więc eksploatacja nie będzie droga. Podsyłam link: https://www.drtusz.pl/urzadzenia-laserowe-drukarka-brother-hl-1110-p-5137.html Pozdrawiam- DrTusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts