elektroda Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 - wielofunkcyjna- kolorowa- tania w eskploatacji- trwała, sprawdzona- Wi-Fi- duplexCzy są tu użytkownicy Canon Pixma MG5750? Po dłuższym czasie nie psuje się?Mam Brothera od 10 lat, jest w nim funkcja Czyszczenie, czy w tym Canonie też? Czy warto zaufać tej marce? Quote
Rudy z DrTusz.pl Posted February 11, 2020 Report Posted February 11, 2020 Brother ma automatyczną funkcję czyszczenia, Canony tego nie mają. Może zaproponuję Urządzenie wielofunkcyjne Epson WorkForce Pro WF-3720 DWF, najważniejsze, że toleruje zamienniki. Ewentualnie Urządzenie wielofunkcyjne Canon PIXMA TS625o, obecnie nie mam jej w sprzedaży, tylko same zamienniki. Podsyłam link do Epson, spójrz na nią, może będzie odpowiednia. https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-epson-workforce-pro-wf-3720-dwf-p-13443.html Quote
wera85 Posted March 3, 2020 Report Posted March 3, 2020 a jakiś brother z wyższej pułki do użytku biurowego ? Quote
Rudy z DrTusz.pl Posted March 4, 2020 Report Posted March 4, 2020 Cześć, abym mógł Ci pomóc zadam kilka podstawowych pytań. Określ jakie funkcje będą Ci przydatne w biurze. Ma to być urządzenie wielofunkcyjne, czy sama drukarka? Kolorowa, czy monochromatyczna? Jak często drukujesz i jakiego rodzaju pliki( grafika, dokumenty)? Przede wszystkim jaki masz budżet? Po uzyskaniu odpowiedzi na te pytanie dobiorę odpowiedni sprzęt. Miłego dnia- DrTusz Quote
Recommended Posts