szyzag123 Posted September 24, 2018 Report Posted September 24, 2018 Witajcie Szukam niedrogiego urządzenia wielofunkcyjnego 3 w 1 (WiFi + dupleks). Oczywiście z dobrej jakości i tanimi zamiennikami atramentów. Quote
Pablo84k Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 Witam, Podłączam się do tematu, aby nie dublować(choć widzę że i tak nie było zainteresowania tematem). Otóż poszukuję urządzenia wielofunkcyjne, drukarka skaner HP lub EPSON, taniego w eksploatacji. Chodzi mi o to aby tusze były wydajne i z wbudowaną głowicą. Cena do około 400pln. Quote
Rudy z DrTusz.pl Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 Cześć! Proponuję Epson WorkForce WF-2750DWF lub Canon PIXMA MG5750.Oba mają skaner, duplex i WiFi, a także tanią eksploatację na zamiennikach. Tylko pamiętaj o regularnym drukowaniu - min. raz w tygodniu. Wtedy nic tam nie zaschnie. Pozdrawiam https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-canon-pixma-mg5750-p-7157.htmlhttps://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-epson-workforce-wf-2750-dwf-p-13574.html Witajcie Szukam niedrogiego urządzenia wielofunkcyjnego 3 w 1 (WiFi + dupleks). Oczywiście z dobrej jakości i tanimi zamiennikami atramentów. Quote
Rudy z DrTusz.pl Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 Cześć. Nie polecę Ci sprzętu HP, bo w tych nowszych jest ogromny problem z zamiennikami, a eksploatacja na oryginałach jest droga. Za to serdecznie poelcam wielofunkcyjnego Epsona w fajnej cenie, z duplexem i WiFi w pakiecie. https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-epson-workforce-wf-2750-dwf-p-13574.html Witam, Podłączam się do tematu, aby nie dublować(choć widzę że i tak nie było zainteresowania tematem).Otóż poszukuję urządzenia wielofunkcyjne, drukarka skaner HP lub EPSON, taniego w eksploatacji. Chodzi mi o to aby tusze były wydajne i z wbudowaną głowicą. Cena do około 400pln. Quote
Puniek Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 Ja polecam jakiegoś Epsona z serii Ecotank. Nie trzeba mysleć o zamiennikach bo koszt eksploatacji jest taki jak na zamiennikach czyli bardzo niewielki a nna oryginałach ni zasycha jak na zamiennikach i jakość świetna Quote
Pytam32 Posted January 2, 2020 Report Posted January 2, 2020 Panowie, mam podobne pytanie. Potrzebuje wielofunkcjnej drukarki do firmy, głównie do drukowania faktur. Drukowanie przynajmniej 5 razy w tygodniu. Dobrze aby była tania w eksploatacji. Przejrzałem poprzednie oferty, ale mam jeszcze jedną na oku, co k jiej sądzicie? Jest to Brother DCP-j105. Koszt jaki mogę wydać to ok 600zl. Potrzebuję koloru wiec laserowki w tej cenie brak. Quote
Rudy z DrTusz.pl Posted January 3, 2020 Report Posted January 3, 2020 Panowie, mam podobne pytanie. Potrzebuje wielofunkcjnej drukarki do firmy, głównie do drukowania faktur. Drukowanie przynajmniej 5 razy w tygodniu. Dobrze aby była tania w eksploatacji. Przejrzałem poprzednie oferty, ale mam jeszcze jedną na oku, co k jiej sądzicie? Jest to Brother DCP-j105. Koszt jaki mogę wydać to ok 600zl. Potrzebuję koloru wiec laserowki w tej cenie brak.Cześc,j105 to dobry wybór, ma automatyczny system czyszczenia, wiec przy małej eksploatacji, jeśli będzie podłączone do prądu, to automatycznie się wyczyści. Do tego toleruje zamienniki, więc będzie tanie w eksploatacji. Quote
Recommended Posts