szyzag123 Posted September 24, 2018 Report Share Posted September 24, 2018 Witajcie Szukam niedrogiego urządzenia wielofunkcyjnego 3 w 1 (WiFi + dupleks). Oczywiście z dobrej jakości i tanimi zamiennikami atramentów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo84k Posted October 9, 2019 Report Share Posted October 9, 2019 Witam, Podłączam się do tematu, aby nie dublować(choć widzę że i tak nie było zainteresowania tematem). Otóż poszukuję urządzenia wielofunkcyjne, drukarka skaner HP lub EPSON, taniego w eksploatacji. Chodzi mi o to aby tusze były wydajne i z wbudowaną głowicą. Cena do około 400pln. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Cześć! Proponuję Epson WorkForce WF-2750DWF lub Canon PIXMA MG5750.Oba mają skaner, duplex i WiFi, a także tanią eksploatację na zamiennikach. Tylko pamiętaj o regularnym drukowaniu - min. raz w tygodniu. Wtedy nic tam nie zaschnie. Pozdrawiam https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-canon-pixma-mg5750-p-7157.htmlhttps://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-epson-workforce-wf-2750-dwf-p-13574.html Witajcie Szukam niedrogiego urządzenia wielofunkcyjnego 3 w 1 (WiFi + dupleks). Oczywiście z dobrej jakości i tanimi zamiennikami atramentów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Cześć. Nie polecę Ci sprzętu HP, bo w tych nowszych jest ogromny problem z zamiennikami, a eksploatacja na oryginałach jest droga. Za to serdecznie poelcam wielofunkcyjnego Epsona w fajnej cenie, z duplexem i WiFi w pakiecie. https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-epson-workforce-wf-2750-dwf-p-13574.html Witam, Podłączam się do tematu, aby nie dublować(choć widzę że i tak nie było zainteresowania tematem).Otóż poszukuję urządzenia wielofunkcyjne, drukarka skaner HP lub EPSON, taniego w eksploatacji. Chodzi mi o to aby tusze były wydajne i z wbudowaną głowicą. Cena do około 400pln. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puniek Posted October 19, 2019 Report Share Posted October 19, 2019 Ja polecam jakiegoś Epsona z serii Ecotank. Nie trzeba mysleć o zamiennikach bo koszt eksploatacji jest taki jak na zamiennikach czyli bardzo niewielki a nna oryginałach ni zasycha jak na zamiennikach i jakość świetna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pytam32 Posted January 2, 2020 Report Share Posted January 2, 2020 Panowie, mam podobne pytanie. Potrzebuje wielofunkcjnej drukarki do firmy, głównie do drukowania faktur. Drukowanie przynajmniej 5 razy w tygodniu. Dobrze aby była tania w eksploatacji. Przejrzałem poprzednie oferty, ale mam jeszcze jedną na oku, co k jiej sądzicie? Jest to Brother DCP-j105. Koszt jaki mogę wydać to ok 600zl. Potrzebuję koloru wiec laserowki w tej cenie brak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy z DrTusz.pl Posted January 3, 2020 Report Share Posted January 3, 2020 Panowie, mam podobne pytanie. Potrzebuje wielofunkcjnej drukarki do firmy, głównie do drukowania faktur. Drukowanie przynajmniej 5 razy w tygodniu. Dobrze aby była tania w eksploatacji. Przejrzałem poprzednie oferty, ale mam jeszcze jedną na oku, co k jiej sądzicie? Jest to Brother DCP-j105. Koszt jaki mogę wydać to ok 600zl. Potrzebuję koloru wiec laserowki w tej cenie brak.Cześc,j105 to dobry wybór, ma automatyczny system czyszczenia, wiec przy małej eksploatacji, jeśli będzie podłączone do prądu, to automatycznie się wyczyści. Do tego toleruje zamienniki, więc będzie tanie w eksploatacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts