cyngiel Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Jestem zbulwersowana i nikt mnie nie poinformował, gdyż cena kompletu tonerów do drukarki HP CLJ PRO M451 przekracza cenę drukarki!!! Kto to wymyslił? Chodziłam do sklepu i "miły" pan poinformował mnie że nie ma obowiązku informowania o takich, według niego oczywistych faktach. Co mogę zrobić? Sprzedać drukarkę?? To nie jest uczciwe!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obsługa Klienta DrTusz Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Witam.Oryginalne tonery kolorowe do drukarek laserowych są drogie i najczęściej kosztują tyle co sama drukarka. Dlatego warto regenerować oryginały lub kupować zamienniki (dobrej jakości).To jest dobra drukarka i nie warto jej sprzedawać. Proszę sprawdzić cenę zamienników.Poniżej link do sklepu ze zbiornikami bardzo dobrej jakości:http://search.sklep.doktortusz.pl/i/m/c45/m451.html?szukaj=tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optyk Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Dokładnie nie ma co panikować, zregeneruj sobie oryginał i po sprawie. Niestety producenci coraz częściej decydują się na taką polityke cenową. Chcą odzyskać pieniądze za zaniżenie ceny samej drukarki. Myśle, że o to chodzi w tej całej sprawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elite1337 Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 To co robią 'magnaci' woła o pomstę do nieba. Pomyśleć, że gdyby obniżyli cenę oryginalnych tonerów to nawet przy troszkę wyższej cenie drukarki i tak by im się to opłacało. No ale widocznie inaczej to kalkulują. Ich strata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gizmo123 Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 To co robią 'magnaci' woła o pomstę do nieba. Pomyśleć, że gdyby obniżyli cenę oryginalnych tonerów to nawet przy troszkę wyższej cenie drukarki i tak by im się to opłacało. No ale widocznie inaczej to kalkulują. Ich strata Podejrzewam, że gdyby nie było dostępnych na rynku aż tylu zamienników to byłoby tak jak piszesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 https://www.doktortusz.pl/hp-laserjet-pro-400-color-m451-dw,k20212003272 Szukasz - znajdujesz - DrTusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts