Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jestem zbulwersowana i nikt mnie nie poinformował, gdyż cena kompletu tonerów do drukarki HP CLJ PRO M451 przekracza cenę drukarki!!! Kto to wymyslił? Chodziłam do sklepu i "miły" pan poinformował mnie że nie ma obowiązku informowania o takich, według niego oczywistych faktach. Co mogę zrobić? Sprzedać drukarkę?? To nie jest uczciwe!!!!

Posted

Witam.

Oryginalne tonery kolorowe do drukarek laserowych są drogie i najczęściej kosztują tyle co sama drukarka. Dlatego warto regenerować oryginały lub kupować zamienniki (dobrej jakości).

To jest dobra drukarka i nie warto jej sprzedawać. Proszę sprawdzić cenę zamienników.

Poniżej link do sklepu ze zbiornikami bardzo dobrej jakości:

http://search.sklep.doktortusz.pl/i/m/c45/m451.html?szukaj=tak

• 1 year later...
Posted

Dokładnie nie ma co panikować, zregeneruj sobie oryginał i po sprawie. Niestety producenci coraz częściej decydują się na taką polityke cenową. Chcą odzyskać pieniądze za zaniżenie ceny samej drukarki. Myśle, że o to chodzi w tej całej sprawie.

• 4 months later...
Posted

To co robią 'magnaci' woła o pomstę do nieba. Pomyśleć, że gdyby obniżyli cenę oryginalnych tonerów to nawet przy troszkę wyższej cenie drukarki i tak by im się to opłacało. No ale widocznie inaczej to kalkulują. Ich strata

• 4 months later...
Posted

To co robią 'magnaci' woła o pomstę do nieba. Pomyśleć, że gdyby obniżyli cenę oryginalnych tonerów to nawet przy troszkę wyższej cenie drukarki i tak by im się to opłacało. No ale widocznie inaczej to kalkulują. Ich strata

Podejrzewam, że gdyby nie było dostępnych na rynku aż tylu zamienników to byłoby tak jak piszesz.

• 11 months later...