grafo Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Wiem że wiele o tym pisano ale chciałbym się konkretnie się dowiedzieć. Posiadam drukarkę Epson sx405. Drukarka stała 2 m-ce nieużywana. Gdy jej potrzebowałem to okazało się że druk w kolorze jest ok, ale druk czarnobiały ma brakujące miejsca w tekście. Wiem ze to głowica wyschła i można ja jakoś wyczyścić. Proszę jednak o odpowiedż konkretną jak i w jaki sposób to zrobić? Dziękuje z góry za szybką odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Żaden serwis za to się nie weźmie, gdyż robocizna koszt nie pasuje do wartości drukarki. Domowy sposób to wymontować, zxaopatrzyć się w płyn udrażniający i strzykawke. To cała filozofia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafo Posted May 13, 2013 Author Report Share Posted May 13, 2013 Proszę o podpowiedź jaki będzie najlepszy ten płyn udrożnijący(może link da się podzielić?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Na stronie firmy Agawa. Jest wybór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retusz Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Zapytaj tutaj 503 722 768 dobry serwis z katowic, www.regeneracjatonerow.com podobno zrobią wszystko;p. Mi robili Epsona miałem jakiś problem z Wi-fi i z zamiennikami, już nie mialem siły do tej drukarki, aktualnie wszystko działa pięknie. Ale i tak epsona na przyszłość już nie kupie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts