robnaj Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Dałem toner oryginalny po jego skończeniu się do regeneracji dla kolegi. Okazało się jednak że pomylił proszki bo miał jeszcze do hp. Co radzicie, da się to jakoś naprawić?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Sam toner, czyli kartridż da się uratowac, a zły proszek do wysypania i wyczyszczenia specjanym odkurzaczem. Czyczczenie w cenie regeneracji. Na przyszłość radzę profesjonalną regenrację, z gwarancją. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robnaj Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 Na stronie znalazłem że regeneracja za 79. A dosypujecie proszek czy wymieniacie też bęben? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Regeneracja to złozony proces a nie tylko dosypanie tonera. Jeśli niiektóre elementy zbiornika wymagają wymiany to wymieniamy je w ramach regeneracji - wałki OPC także. Wszystko jest testowane i dopiero wtedy trafia do klienta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robnaj Posted April 30, 2013 Author Report Share Posted April 30, 2013 Dajecie gwarancję? Ale na jakiej zasadzie? Jaki jest okres gwarancji, bo ja toner moge wymianiać za rok./ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Zasada gwarancji polega na tym że jeżeli proszek w zbiorniku jeszcze jest a są kłopoty z drukiem z winy kartridża to naprawiamy taki zbiornik gwarancyjnie. Gwarancja jest do skończenia sie proszku lub tuszu w zbiorniku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts