peja60 Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Dzień dobry! Nie tak dawno zakupiłem soft alternatywny, tzw. bezchipowe do drukarki Samsung SCX-3200. Mam problem bo drukarka się zepsuła, nie rozgrzewa się. Drukarka jest oczywiście na gwarancji i chciałbym ją wysłać . Co zrobić aby usunąć nowe oprogramowanie a wgrać stare oryginalne? Bo przecież do serwisu samsunga musze wysłać drukarkę z oryginalnym oprogramowaniem..Proszę pomóżcie! Gdzie to znaleźć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robot154 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Czasami w internecie można spotkać oryginalne pliki firmware ktore można wgrać prostym programem. Powiem jednak jeszcze, że drtusz gdy trzeba wgrywa oryginalne oprogramowanie, gdy trzeba wysłać drukarkę do naprawy gwarancyjnej, także myslę że problem jest z głowy. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anetka1290 Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Ja miałam drukarkę scx-4623f samsunga i wgrali oryginalny software gdy musiałam wysłać na gwarancję. Gdy wróciła naprawiona wrzucili mi bezchipowy. W sumie trochę zachodu ale oszczędność jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artech Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Dzień dobry! Nie tak dawno zakupiłem soft alternatywny, tzw. bezchipowe do drukarki Samsung SCX-3200. Mam problem bo drukarka się zepsuła, nie rozgrzewa się. Drukarka jest oczywiście na gwarancji i chciałbym ją wysłać . Co zrobić aby usunąć nowe oprogramowanie a wgrać stare oryginalne? Bo przecież do serwisu samsunga musze wysłać drukarkę z oryginalnym oprogramowaniem..Proszę pomóżcie! Gdzie to znaleźć? naPISAC MNIE NA E-MAIL artech8@tlen.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts