wojgonzo Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Oryginalne tusze do tego urządzenia to T1281,T1282,T1283,T1284.Czy są jakieś zamienniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Witam Teoretycznie są już dostępne w Chinach. Czekamy na pierwszy transport, jak już zobaczymy na własne oczy, będziemy mogli potwierdzić w 100%. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zales00 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Witam Teoretycznie są już dostępne w Chinach. Czekamy na pierwszy transport, jak już zobaczymy na własne oczy, będziemy mogli potwierdzić w 100%. PozdrawiamWitam!Odgrzewam temat. Czy są dostępne tusze do sx125? Post z lutego więc mam nadzieję że coś się zmieniło :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Witam Niestety nadal cierpliwie czekamy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zales00 Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 dziękuję za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardanpl Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 witam!czy ktoś próbował napełniać tusz T1281?z tego co wiem, to chyba większość tuszy można nabijać, pytanie tylko jak?dzisiaj próbowałam nabić troszkę tuszu, zgodnie z instrukcją (do podobnego modelu), ale nie dość, że zaczął cieknąć od drugiej strony to jeszcze drukarka zaczęła pokazywać informację o wymianie tuszu.proszę o wszelkie wskazówki.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 witam!czy ktoś próbował napełniać tusz T1281?z tego co wiem, to chyba większość tuszy można nabijać, pytanie tylko jak?dzisiaj próbowałam nabić troszkę tuszu, zgodnie z instrukcją (do podobnego modelu), ale nie dość, że zaczął cieknąć od drugiej strony to jeszcze drukarka zaczęła pokazywać informację o wymianie tuszu.proszę o wszelkie wskazówki.pozdrawiam WitamTeoretycznie napełnianie tych zbiorników jest możliwe, ale jest dość trudne w domowych warunkach (trzeba umiejętnie wbić się w zbiornik i wlać odpowiednią ilość przy odpowiednim ciśnieniu), a na dodatek wymaga zakupu resetera do chipów (cena około 50-70 zł). Uwzględniając, że ceny zamienników niedługo na pewno spadną do około 10 zł za sztukę, myślę, że mija się to z celem.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts