bartek Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Jak wyżej w temacie potrzebuje informacji takiej że nie wiem jakich ilości proszku do tonerów powinienem użyć??? Podkreślę że jestem laikiem w tych sprawach i przejrzałem dość sporo informacji ale nie mam bladego pojęcia jakich ilości mam tego użyć. Proszę o jakieś informacje które mogą mnie naprowadzić na odpowiedź na moje pytanie. Z góry dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Jak wyżej w temacie potrzebuje informacji takiej że nie wiem jakich ilości proszku do tonerów powinienem użyć??? Podkreślę że jestem laikiem w tych sprawach i przejrzałem dość sporo informacji ale nie mam bladego pojęcia jakich ilości mam tego użyć. Proszę o jakieś informacje które mogą mnie naprowadzić na odpowiedź na moje pytanie. Z góry dziękuje. A o jaki toner chodzi? Symbol by się przydał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 Ogólnie to mi do wszystkich modeli ale głownie 5L/6L(C3906A), 2015(Q7553X,Q7553A), 2055(CE505A), 1200(C7115), 1100(C4092A), 1320(Q5949X,Q5949A), na tych mi najbardziej mi zależy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek Posted February 6, 2011 Author Report Share Posted February 6, 2011 To czyli nikt mi nie pomoże w tym problemie??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 To czyli nikt mi nie pomoże w tym problemie??? Ilości proszu do wsypania masz podane w instrukcjach regeneracji w dziale 'Downloads'. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 A dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts