dysia1225 Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Witam serdecznieBardzo proszę o radę jakie urządzenie kupićChciałabym żeby to była drukarka laserowa kolorowa + skanerNie stać mnie na takie za 1500 ale może można znaleźć coś sensownego poniżej 1000pln? Im taniej tym lepiej:) Czy może lepiej radzicie kupić drukarkę osobno a skaner osobno? Chociaż chyba wolałabym wszystko w jednym.I żeby to mi działało sprawnie przez kilka ładnych lat bo wydatek niemały. Urządzenie jest mi potrzebne tylko do domowych spraw, szkoła i praca, więc nie planuję mega dużej ilości wydruków.Kompletnie się nie znam na takim sprzęcie; będę wdzięczna za Wasze rady i sugestie.DziękujęPozdrawiam, Edyta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Witam serdecznieBardzo proszę o radę jakie urządzenie kupićChciałabym żeby to była drukarka laserowa kolorowa + skanerNie stać mnie na takie za 1500 ale może można znaleźć coś sensownego poniżej 1000pln? Im taniej tym lepiej:) Czy może lepiej radzicie kupić drukarkę osobno a skaner osobno? Chociaż chyba wolałabym wszystko w jednym.I żeby to mi działało sprawnie przez kilka ładnych lat bo wydatek niemały. Urządzenie jest mi potrzebne tylko do domowych spraw, szkoła i praca, więc nie planuję mega dużej ilości wydruków.Kompletnie się nie znam na takim sprzęcie; będę wdzięczna za Wasze rady i sugestie.DziękujęPozdrawiam, Edyta Witam, Około 1000 zł kosztuje HP - Color LaserJet CM1312. Jest to godne polecenia urządzenie wielofunkcyjne z dużą dostępnością zamienników, a więc znacznie obniży to koszt eksploatacji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Bardzo fajną opcją jest HP - Color LaserJet Pro 100 Color MFPs M175a: Opis tutaj :https://www.drtusz.pl/urzadzenia-wielofunkcyjne-laserowe-kolorowe-hp-color-laserjet-pro-100-color-mfps-m175a-p-1903.html, kosztuje 1000zł a parametry ma takie że wystarczy na dłuuuugi czas bezawaryjnej i taniej eksploatacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts