dysia1225 Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Witam serdecznieBardzo proszę o radę jakie urządzenie kupićChciałabym żeby to była drukarka laserowa kolorowa + skanerNie stać mnie na takie za 1500 ale może można znaleźć coś sensownego poniżej 1000pln? Im taniej tym lepiej:) Czy może lepiej radzicie kupić drukarkę osobno a skaner osobno? Chociaż chyba wolałabym wszystko w jednym.I żeby to mi działało sprawnie przez kilka ładnych lat bo wydatek niemały. Urządzenie jest mi potrzebne tylko do domowych spraw, szkoła i praca, więc nie planuję mega dużej ilości wydruków.Kompletnie się nie znam na takim sprzęcie; będę wdzięczna za Wasze rady i sugestie.DziękujęPozdrawiam, Edyta Quote
Gora Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Witam serdecznieBardzo proszę o radę jakie urządzenie kupićChciałabym żeby to była drukarka laserowa kolorowa + skanerNie stać mnie na takie za 1500 ale może można znaleźć coś sensownego poniżej 1000pln? Im taniej tym lepiej:) Czy może lepiej radzicie kupić drukarkę osobno a skaner osobno? Chociaż chyba wolałabym wszystko w jednym.I żeby to mi działało sprawnie przez kilka ładnych lat bo wydatek niemały. Urządzenie jest mi potrzebne tylko do domowych spraw, szkoła i praca, więc nie planuję mega dużej ilości wydruków.Kompletnie się nie znam na takim sprzęcie; będę wdzięczna za Wasze rady i sugestie.DziękujęPozdrawiam, Edyta Witam, Około 1000 zł kosztuje HP - Color LaserJet CM1312. Jest to godne polecenia urządzenie wielofunkcyjne z dużą dostępnością zamienników, a więc znacznie obniży to koszt eksploatacji. Pozdrawiam Quote
dark Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Bardzo fajną opcją jest HP - Color LaserJet Pro 100 Color MFPs M175a: Opis tutaj :https://www.drtusz.pl/urzadzenia-wielofunkcyjne-laserowe-kolorowe-hp-color-laserjet-pro-100-color-mfps-m175a-p-1903.html, kosztuje 1000zł a parametry ma takie że wystarczy na dłuuuugi czas bezawaryjnej i taniej eksploatacji Quote
Recommended Posts