olek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Jak nazywa się model drukarki atramentowej firmy Xerox, który posiada:-przewód zasilający-rozdzielczość druk: 1200x1200 dpi-szybkość druku: 30 str./min.-maksymalny rozmiar papieru to A4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Xerox Phaser 8860Adn Kosztuje 7300 złotych... Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Troche drogi ten model.No i nie jest wcale taki dobry. Ja bym Ci radził zakupić jakąś drukarkę firmy Hp.No ale skoro uważasz, że ta firma ma dobre drukarki to kup ją. Jeśli tylko spełnia Twoje wymagania to zakup i napisz co o Niej myślisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Jak nazywa się model drukarki atramentowej firmy Xerox, który posiada:-przewód zasilający-rozdzielczość druk: 1200x1200 dpi-szybkość druku: 30 str./min.-maksymalny rozmiar papieru to A4. No model ten jest drogi a sam widzisz, że dobry nie jest.Sprawdź oferty firmy Hp. Bo mają na pewno takie modele jakie szukasz, a na pewno dłużej będzie Ci działać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Xerox Phaser 8860Adn Kosztuje 7300 złotych... Pozdro Kolejna firma o której nie jest głośno.Skoro ten model jest taki drogi to na pewno jest też dobry.Mało prawdopodobnie żeby sprzedawali za tyle pieniędzy drukarkę, która jest podobna drukarek innej firmy, a można nabyć ją za 500 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Drukarka, którą szukasz jest bardzo droga, a myślę, że nie będziesz z Niej zadowolony, bo wyrzucisz kase w błoto.Miałem tą drukarkę i mi się szybko popsuła. Ja bym nie radził Ci jej kupować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Xerox Phaser 8860Adn jest to dobra drukarka. Firma nie jest popularna ale ma dobre drukarki. Wolno drukują ale jakość wydruku jest doskonała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztoff Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Leszek to co piszesz nie jest do końca prawdą. Xerox ma na tyle dużą ofertę że ma drukarki które faktycznie drukują wolno ale te z wyższego segmentu, droższe drukują błyskawicznie, szczególnie taka jaką opisuje autor tematu. Wszystko zależy o jakim konkretnie modelu mówimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artist Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Z takimi parametrami myślę że Phaser 3635MFP by się nieźle sprawdził, jest to urządzenie wielofunkcyjne, Prędkość drukowania do 33 str./min, Automatyczne drukowanie dwustronne w standardzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts