trzychu Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Kupiłem ją za 2000 złotych.Trochę żałuje, bo mogłem kupić z firmy Hp ale jakoś mnie pokusiło i kupiłem ją...Hałasuje trochę.. ale za to bardzo dobrze drukuje...Nie wciąga papieru tak jak nie które drukarki...Warto ją zakupić jeśli hałas komuś nie przeszkadza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
znawca Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 To że hałasuje to nie jest problem, bo większość drukarek hałasuje..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Znawca ma racje... Większość drukarek hałasuje więc to że Epson Business Inkjet B510DN hałasuje to nic nowego...Poza tym skoro dobrze drukuje to nie widzę powodu by się przejmować hałasowaniem jej...Po co kupić drukarkę, która nie hałasuje, a ma jakość wydruku straszną...Już lepiej kupić głośną... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biedaczek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Skoro jest taka dobra to nie narzekaj na hałas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Skoro jest taka dobra to nie narzekaj na hałas. SKORO Tobie nigdy hałas nie przeszkadza to jestem pod wrażeniem...Drukarki nie które choler*** hałasują... A nie słyszałem o takiej firmie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irys Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 No firma również mało znana ale sprawdzałem na necie i nie jest ta drukarka wcale taka zła...Maksymalny rozmiar papieru to A4, ilość wkładów 4, ilość kolorów podstawowych 4, automatyczny druk dwustronny, a gwarancja na 12 miesięcy. Nie ma co narzekać. Bywają gorsze drukarki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olszak Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Kupiłem ją za 2000 złotych.Trochę żałuje, bo mogłem kupić z firmy Hp ale jakoś mnie pokusiło i kupiłem ją...Hałasuje trochę.. ale za to bardzo dobrze drukuje...Nie wciąga papieru tak jak nie które drukarki...Warto ją zakupić jeśli hałas komuś nie przeszkadza... No mogłeś kupić z Hp, bo na pewno byś nie żałował tego.A tak to wydałeś 2000 złotych i nie długo zmienisz tą drukarkę co posiadasz na inną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parówa Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Kupiłem ją za 2000 złotych.Trochę żałuje, bo mogłem kupić z firmy Hp ale jakoś mnie pokusiło i kupiłem ją...Hałasuje trochę.. ale za to bardzo dobrze drukuje...Nie wciąga papieru tak jak nie które drukarki...Warto ją zakupić jeśli hałas komuś nie przeszkadza... No hałas przeszkadza i to w 100%.Ale jak jest to bardzo dobra drukarka to można jakoś ten hałas wytrzymać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Hałas da się wytrzymać. Najważniejsza jest jakość wydruku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Hałas da się wytrzymać. Najważniejsza jest jakość wydruku. No racja. Jak jakość jest dobra to można wytrzymać różne błędy drukarek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 To że hałasuje to nie jest problem, bo większość drukarek hałasuje..... Zgadzam się z Tobą. Dużo drukarek hałasuje a więc nie widzę problemu w tej drukarce.Hałas da się znieść. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barteke Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 No firma również mało znana ale sprawdzałem na necie i nie jest ta drukarka wcale taka zła...Maksymalny rozmiar papieru to A4, ilość wkładów 4, ilość kolorów podstawowych 4, automatyczny druk dwustronny, a gwarancja na 12 miesięcy. Nie ma co narzekać. Bywają gorsze drukarki. No dobra jest przecież ta drukarka.Do hałasu każdy jest pewnie przyzwyczajony.I na pewno bywają gorsze modele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Nie ma co narzekać na hałas, bo większość drukarek straszliwie hałasuje.Ale naprawdę da się to wytrzymać. Lepiej żeby hałasowała i była dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Drukarka posiada automatyczny druk dwustronny, ilość wkładów 4, ilość kolorów podstawowych 4, Maksymalny rozmiar papieru to A4, pamięć wynosi 32 MB, posiada wyświetlacz i gwarancja 12 miesięcy. Więc drukarka jest bardzo dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztoff Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Drukarka musi trochę hałasować, szczególnie taka typowo biurowa Ta jednak jest naprawdę dobra i ciągle trzyma cenę co oznacza że znajduje nabywców. Najważniejsze ża jakościowo spełnia Twoje wymagania, a do hałasu pozostaje się przyzwyczaić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin87 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 A powiedz jak jest z wydajnością/eksploatacją takiej drogiej drukarki? Jak wyglądają koszty wymiany wkładów itp? Ciekaw jestem czy jest taka zasada że im droższa drukarka tym potem tańsza w użytkowaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiacheng2013 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 ALL epson resetor is here http://www.ssclg.info/cgi-bin/netboard/netboardr.cgi?fid=268&cid=267&tid=4333&pg=1&sc=20&x=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts