roman Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Ile kosztuje naprawa przycisków na drukarce?Wpadły mi do środka... Dokładnie to przycisk góra, dół, lewo, prawo i OK... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tryba Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Sam ją napraw. Rozkręć ją i po prostu wyciągnij przyciski.I zrobisz za darmo. A pójdziesz do naprawy z tym to znajdą jeszcze inne usterki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgłupiałam Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Witam, mam taki problem z nową drukarką Brother DCP-J315W. Po włożeniu pojemników z tuszem na wyświetlaczu pojawia się komunikat: nie można wykryć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Janczewski Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Witam, mam taki problem z nową drukarką Brother DCP-J315W. Po włożeniu pojemników z tuszem na wyświetlaczu pojawia się komunikat: nie można wykryć. Na początek proszę sprawdzić czy to samo się dzieje na innych zbiornikach.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Piotrowski Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Również mam problem z tą drukarką. 2 dni temu czarny tusz (zamiennik), który świeżo włożyłem do drukarki, przestał drukować, a właściwie pozostawiał niewyraźne, czarne paski na kartce. Wyglądało to jak drukowanie spaloną głowicą. Postanowiłem go jednak wyjąć i włożyć jeszcze raz i wszystko hulało. Do dzisiaj - bo znowu mam ten sam problem, a wyjęcie i ponowne włożenie kasety już nie pomaga. Czy to może być spalona/zalana/inaczej uszkodzona głowica czy może jednak wina tuszu? W ostatnich dniach dużo drukowałem, ale zdarzało mi się to też wcześniej i nie było problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts