roman Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Ile kosztuje naprawa przycisków na drukarce?Wpadły mi do środka... Dokładnie to przycisk góra, dół, lewo, prawo i OK... Quote
tryba Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Sam ją napraw. Rozkręć ją i po prostu wyciągnij przyciski.I zrobisz za darmo. A pójdziesz do naprawy z tym to znajdą jeszcze inne usterki. Quote
zgłupiałam Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Witam, mam taki problem z nową drukarką Brother DCP-J315W. Po włożeniu pojemników z tuszem na wyświetlaczu pojawia się komunikat: nie można wykryć. Quote
Marcin Janczewski Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Witam, mam taki problem z nową drukarką Brother DCP-J315W. Po włożeniu pojemników z tuszem na wyświetlaczu pojawia się komunikat: nie można wykryć. Na początek proszę sprawdzić czy to samo się dzieje na innych zbiornikach.Pozdrawiam Quote
Krzysztof Piotrowski Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Również mam problem z tą drukarką. 2 dni temu czarny tusz (zamiennik), który świeżo włożyłem do drukarki, przestał drukować, a właściwie pozostawiał niewyraźne, czarne paski na kartce. Wyglądało to jak drukowanie spaloną głowicą. Postanowiłem go jednak wyjąć i włożyć jeszcze raz i wszystko hulało. Do dzisiaj - bo znowu mam ten sam problem, a wyjęcie i ponowne włożenie kasety już nie pomaga. Czy to może być spalona/zalana/inaczej uszkodzona głowica czy może jednak wina tuszu? W ostatnich dniach dużo drukowałem, ale zdarzało mi się to też wcześniej i nie było problemu. Quote
Recommended Posts