roman Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Polecam drukarkę Konica Minolta Magicolor 1600W.Drukarka nie jest droga, bo kosztuje około 400 złotych.Prosto się ją obsługuje, wydruki wychodzą górą, a jakoś jest bardzo dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gacek Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 "Prosto się obsługuje"???I prosto się psuje...Badziewie z tej firmy..Długo Ci nie podziała ta drukarka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Mi ta firma odpowiada...Ma dobre drukarki i bardzo tanie...Może Ty Gacku natrafiłeś na pechowy model... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Widzę że każdy ma inne zdanie na ten temat.Więc nie wiem kogo posłuchać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 O tej firmie nie słyszałem..Ale widzę, że zdania są podzielone na temat tej firmy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sławek Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 "Prosto się obsługuje"???I prosto się psuje...Badziewie z tej firmy..Długo Ci nie podziała ta drukarka. A Ty miałeś tą drukarkę??? Ja również uważam, że ta drukarka jest dobra.Drukarka standardowo wyposażona jest w komplet tonerów na 500 wydruków.Również gwarancja jest na 3 lata, a to bardzo dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Firma nie jest popularna...Ale drukarka akurat ta jest dobra...Również gdy ją miałem byłem z Niej zadowolony...Nie można narzekać na Nią...Bywają o wiele lepsze drukarki ale ta nie jest najgorsza.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olszak Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Następna firma o której dużo osób nie słyszało. Akurat ja troche czytałem o tej firmie i mogę powiedzieć, że nie można na Nią narzekać, bo jest to dobra firma. Drukarki ma naprawdę tanie i dobre. A na pewno mało osób narzeka na tą firmę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Zgadzam się, że firma mało znana. Polecam drukarkę Konica Minolta Magicolor 1600W.Drukarka nie jest droga, bo kosztuje około 400 złotych.Prosto się ją obsługuje, wydruki wychodzą górą, a jakoś jest bardzo dobra. Ale jest to widzę tania drukarka i ogólnie nie jest taka zła. Co prawda wole ze sprawdzonych firm kupować... A tu każdy ma inne zdanie na temat tej drukarki, więc ciężko myśleć o zakupie tego modelu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Polecam drukarkę Konica Minolta Magicolor 1600W.Drukarka nie jest droga, bo kosztuje około 400 złotych.Prosto się ją obsługuje, wydruki wychodzą górą, a jakoś jest bardzo dobra. Tania jest i widze że nawet dobra. Co prawda nie jest popularna ta firma...Każdy kupuje z firmy Hp drukarki, ale warto chyba sprawdzić drukarki innych firm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Również twierdze że firma jest mało znana ale za to ma dobre drukarki.Posiadam drukarkę Konica Minolta Magicolor 1600W i jestem z Niej zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Firm a mało znana ale warto zwrócić na Nią uwagę.Sprzedaje naprawdę dobre drukarki.Warto polecić ją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Ta drukarka nie jest zła jak za tą cenę, co prawda nie miałem dużo do czynienia z Konicami ale ze slyszenia wiem że się całkiem nieźle sprawdzają w domowych warunkach, nie wiem jak w firmach przy większej eksploatacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdz_21 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Fakt, drukarka bardzo tania w zakupie, niestety zwykle oznacza to wysokie koszty eksploatacji, tak jest też w tym przypadku przynajmniej według mnie - dość drogie zamienniki niestety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts