Guest obterm Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Witam,po latach użerania się z atramentówką musze kupić nową drukarkę - z racji tego że bardzo rzadko drujuje (1-2 razy w miesiącu ale jak już to conajmniej kilka - kilkanaście stron) atrament ciągle mi zasychał więc zdecydowałem się na laser - szukam drukarki do max 500 zł (oczywiście może być tańsza:) gdzie będą niskie koszty eksploatacji - żeby toner startowy starczał na jak największą ilość wydruków (idealnie by było żeby ten startowy miał możliwość dosypania proszku -ale chyba takich nie ma??) a jeśliby już zachodziła konieczność wymiany toner musi być tani - poprostu chcę drukarki po której zakupie drukując jednorazowo w miesiącu kilka, kilkanaście stron nie będe prze pare lat wkładać żadnych pieniędzy, a póżniej niewiele,na jakości wydruku bardzo mi nie zależy a na czsie drukowania to już wogóle, wi-fi byłoby super ale chyba już za wiele wymagam pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 szukam drukarki do max 500 zł W tej cenie to jedynie mogę zaproponować Samsunga CLP - 310 . Więcej informacji tutaj Niskie koszty eksploatacji, żeby toner startowy starczał na jak największą ilość wydruków (idealnie by było żeby ten startowy miał możliwość dosypania proszku -ale chyba takich nie ma??) a jeśliby już zachodziła konieczność wymiany toner musi być tani - poprostu chcę drukarki po której zakupie drukując jednorazowo w miesiącu kilka, kilkanaście stron nie będe prze pare lat wkładać żadnych pieniędzy, a póżniej niewiele Jeżeli jednak byłby Pan skłonny wydać kilkadziesiąt złotych więcej, to najlepszą propozycją i najrozsądniejszym wyborem będzie HP CP 1215. Naszym zdaniem, drukarka ta jest najlepszą z tanich kolorowych, laserowych drukarek na rynku. O tym piszemy min. tu wi-fi byłoby super ale chyba już za wiele wymagam Takie rzeczy to tylko.... Nie w tej cenie Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 W tej cenie dostępna jest jeszcze drukarka laserowa kolorowa firmy Epson, proszę sobie zobaczyć tutaj https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-laserowe-kolorowe-epson-aculaser-c1600-p-1785.htm, kosztuje nawet sporo taniej niż Twoja granica cenowa a myslę że dla domowego użytkownika jest całkiem fajną opcją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdz_21 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Według mnie naprawdę warto dołożyć jeszcze 100 zł i kupić coś takiego https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-laserowe-kolorowe-hp-color-laserjet-pro-cp1025-_ce913a_-p-1787.html, naprawdę warta swojej ceny, świetne parametry i co najwazniejsze duża dostępność dość tanich zamienników! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts