piotreks Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Mam ją dość długo i jet na prawdę bardzo dobra.Ładnie drukuje, nie wciąga kartek i jest cicha.Polecam firmę Hp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eryk Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Mam również drukarkę firmy Hp i mam ją też ją długo.Nie zepsuła się ani razu i zgadzam się z Piotreks`em WARTO JĄ POLECAĆ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Również mam drukarkę Hp Photosmart A526.I też jestem z Niej zadowolony.Mi osobiście raz się zepsuła.Ale nie narzekam na Nią, bo inne często się psują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Na drukarki z Hp nie można narzekać, ponieważ ta firma jest świetna.Również mam z firmy Hp drukarkę ale akurat nie taki model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Zgadzam się, że jest dobra.Tu podałem parę informacje o tej drukarce żeby pokazać, że nie jest taka zła:-Gwarancja: 12 miesięcy-Rozdzielczość druku: 4800x1200 dpi-Szybkość druku 1 str./min.-Podajnik: 20 arkuszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irys Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 No drukarka jest bardzo dobra. Oczywiście dużo kosztuje... Za to co dobre trzeba ostro płacić...Maksymalny rozmiar papieru to papier fotograficznyInterfejs USB 2.0, PictBridgeWyświetlacz Przekątna 2.36 calaZasilanie SiecioweWewnętrzna pamięć drukarki 32 MBFunkcje: Podgląd zdjęć Wyświetlacz Edycja zdjęć Redukcja czerwonych oczuDługo drukuje... Bo na minute tylko jedną strone...No ale ogólnie to jest dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olszak Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 No powyżej zostały wypisane wszystkie informacje o tej drukarce i warto się zgodzić, że jest to dobra drukarka.Hp to solidna firma, która wie jak produkować by kupowali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parówa Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Mam ją dość długo i jet na prawdę bardzo dobra.Ładnie drukuje, nie wciąga kartek i jest cicha.Polecam firmę Hp. Jak nie wciąga kartek to już pół sukcesu. Bo te drukarki co wciągają kartki są strasznie denerwujące. Skoro jest cicha to też dobrze, bo hałas na pewno też przeszkadza..A ta firma jest godna polecenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 No drukarka jest bardzo dobra. Oczywiście dużo kosztuje... Za to co dobre trzeba ostro płacić...Maksymalny rozmiar papieru to papier fotograficznyInterfejs USB 2.0, PictBridgeWyświetlacz Przekątna 2.36 calaZasilanie SiecioweWewnętrzna pamięć drukarki 32 MBFunkcje: Podgląd zdjęć Wyświetlacz Edycja zdjęć Redukcja czerwonych oczuDługo drukuje... Bo na minute tylko jedną strone...No ale ogólnie to jest dobra. No jeśli to co wymienione zostało jest prawdą to nie jest zła ta drukarka. Co prawda lepiej kupić wypasioną i mieć ją na kilkanaście lat niż jakiś słaby model, który się za psuje po kilku latach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Na drukarki z Hp nie można narzekać, ponieważ ta firma jest świetna.Również mam z firmy Hp drukarkę ale akurat nie taki model. No moim zdaniem można narzekać na drukarki tej firmy. Może nie na wszystkie modele ale są na prawdę nie które modele, które im nie wyszły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barteke Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Drukarki firmy Hp wszystkie warto polecić.Mam Hp Photosmart A526 i też jestem z Niej zadowolony.Kupuje coraz nowsze modele Hp i tylko dlatego zmieniam drukarkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Mam ją dość długo i jet na prawdę bardzo dobra.Ładnie drukuje, nie wciąga kartek i jest cicha.Polecam firmę Hp. To że jest cicha to nie znaczy że jest dobra. No ale zostało napisane dużo informacji o Niej i widać, że dobrze zrobiłeś kupując ten model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Jest to bardzo dobra drukarka idealna do drukowania fotografii.Drukarka posiada wyświetlacz lcd 2.36 cala i ma również gniazda na karty pamięci. Bardzo długo drukuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztoff Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Ja akurat o tej jednej drukarce HP słyszałem złą opinię ale byla to wada fabryczna i po zaniesieniu do sklepu firmowego HP wymienili ją za darmo na nową. Świadczy to o tym że owszem firma HP popełnia czasem błędy ale potem zawsze służy pomocą w razie problemów i nie chowa się w krzaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible21 Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 To jest drukarka typowo fotograficzna a więc należy jej stawiać większe wymagania jeśli chodzi o jakośc druku - nie wypada tutaj za dobrze ale też nie najgorzej jeśli wziąć pod uwagę że HP Photosmart A526 to najmniejsza i najtańsza z drukarek fotograficznych HP. Cena kosztem jakości jak zawsze;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin87 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 A jak z drukowaniem zdjęć w praktyce wygląda w tym modelu? Bo reklamy reklamami ale nie widziałem nigdy drukarki Photosmart w akcji a chętnie bym się dowiedzial czy coś z tego co obiecują w folderach to prawda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artist Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Niby fajna ale jej cena jest trochę powalająca - około 1500 zł trzeba dać. To chyba trochę za dużo jak na kieszeń przeciętnego użytkownika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts