david Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Chce Was ostrzec przed tą drukarką.Jest straszna.Mój kumpel ją miał dwa tygodnie i się zepsuła.Naprawił i po tygodniu sam ją rozwalił, bo już nie mógł wytrzymać.Teraz ma drukarkę Hp i jest z Niej zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 No nie które firmy mają pechowe drukarki.No ale skoro sam ją potem rozwalił to ona musiała być na prawdę straszna I dobrze, że kupił z Hp. Czasem warto kupić sprawdzone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 O takiej firmie jaka jest w temacie nigdy nie słyszałem..Głównie korzystam z drukarek Hp...Wszystkie osoby korzystające z Hp są zadowolone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biedaczek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Ja też nie słyszałem o takiej firmie.Na przyszłość będę wiedział żeby nie zakupić drukarki od tej firmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Ta firma jakoś nie grzeszy popularnością...Wiele osób o Niej nie słyszało..Ja również nie..Ale nie żałuje, że nie słyszałem o Niej skoro nie mają dobrych drukarek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Moim zdaniem nie jest taka zła...40 stron na minute drukuje....Gwarancja na 24 miesiące....Ma automatyczny druk dwustronny...Pojemność podajnika na papier wynosi 625 sztuk...Więc wcale nie jest najgorsza...Ale skoro się tak szybko psuje to już gorzej...Bo nie ma sensu kupić niby dobrej drukarki, która psuje się szybko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irys Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Firma naprawdę mało znana... No warto posłuchać ostrzeżenia tym bardziej, że firma nie jest popularna...Głównie słyszy się o Hp, a nie o "takim czymś" ale warto wiedzieć, że taka firma w ogóle istnieje ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olszak Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Ostrzeżeń warto słuchać, bo nie raz można się przejechać na jakimś modelu lub na firmie.A na firmach o których jest cicho najczęściej idzie się zawieźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Chce Was ostrzec przed tą drukarką.Jest straszna.Mój kumpel ją miał dwa tygodnie i się zepsuła.Naprawił i po tygodniu sam ją rozwalił, bo już nie mógł wytrzymać.Teraz ma drukarkę Hp i jest z Niej zadowolony. Na nie które drukarki trzeba mieć stalowe nerwy.Ale ta firma też nie jest jakoś popularna...Najlepiej kupować ze sprawdzonych czyli np. od firmy Hp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Moim zdaniem nie jest taka zła...40 stron na minute drukuje....Gwarancja na 24 miesiące....Ma automatyczny druk dwustronny...Pojemność podajnika na papier wynosi 625 sztuk...Więc wcale nie jest najgorsza...Ale skoro się tak szybko psuje to już gorzej...Bo nie ma sensu kupić niby dobrej drukarki, która psuje się szybko... No niby nie jest taka zła ta drukarka. Nawet szybko drukuje, pojemność arkuszy też jest duża.Ale jak się szybko psuje no to lepiej nie kupować tego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barteke Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Ostrzeżeń warto słuchać, bo nie raz można się przejechać na jakimś modelu lub na firmie.A na firmach o których jest cicho najczęściej idzie się zawieźć. Zgadzam się-warto słuchać ostrzeżeń.A drukarki o których nikt nie mówi mają najwięcej pechowych modeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Ja też nie słyszałem o takiej firmie.Na przyszłość będę wiedział żeby nie zakupić drukarki od tej firmy. Ja również będę się trzymał z dala od tego modelu.Skoro już jesteśmy ostrzegani to powinniśmy zwracać na to wielką uwagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Uważam, że zalety produktu są takie:- drukarka jest szybka 40 stron na minute- na każdym papierze można drukować- proste łądowanie atramentowych stałych kostek Natomiast wadami produktu jest to, że akurat mi ciężko było się przekonać do czegoś innego niż laser.Ale po obejrzeniu wydruku dałem rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztoff Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Ta drukarka według mnie jest świetna, ma mnóstwo ciekawych funkcji: F sieć, pełny Adobe Postscript 3™, automatyczne rozwiązywanie problemów oraz narzędzia do zliczania kosztów, we wszystkich modelach (poza N) automatyczny druk dwustronny, druk broszurowy. Jeżeli coś było nie tak to trzeba było się udać do serwisu a nie od razu przekreślać drukarkę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible21 Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Naprawił i po tygodniu sam ją rozwalił, bo już nie mógł wytrzymać. No to ciekawe ma metody Twój kolega... Nową drukarkę zepsuć z nerwów? Pewnie to była jakaś głupia mała awaria którą można było spokojnie naprawić a nie w ten sposób postepować.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin87 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Teraz ma drukarkę Hp i jest z Niej zadowolony. No ale nie napisałeś jaki model drukarki HP dokładnie ma, ciekaw jestem który ma podobne parametry do wspomnianego tutaj Xeroxa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdz_21 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 O.o przecież to jest bardzo droga i dobra drukarka, jedna z najlepszych modeli Xeroxa. Nie słyszałem o niej złego słowa. Może kolega nie potrafił się należycie z nią obejść? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts