david Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Świetne drukarki mają.Nie psują się szybko, bardzo dobrze drukują.Mam drukarkę Kyocera FS-4020DN i jestem z Niej zadowolony.Co prawda była droga ale opłacało się ją zakupić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eryk Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Mi drukarki tej firmy jakoś nie odpowiadają.Nie które modele są straszne, szybko się psują.A może i szybko drukują... Ale nic poza tym. Bo hałasują jak czołg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 No jestem pod wrażeniem opinii Eryka.Widać, że się nie krępuje Ale ma racje...Bo mi też ta firma nie odpowiada...Akurat z tego modelu nigdy nie korzystałem ale inne to są straszne...No ale każdemu podoba się co innego.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Widocznie nie mieliście takiego modelu jak david.Poza tym nie są takie złe...Dobrze drukują, a t najważniejsze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Firma nie jest zbyt dobra, bo drukarki szybko się psują.Nie które modele tej firmy wciągają kartki.Ogólnie mi ta firma się nie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Tutaj również każdy ma inną opinie o tej firmie...Ale warto w takim razie samemu sprawdzić... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sławek Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Tutaj podaje informacje o Niej, bo widzę, że każdy ma inne zdanie:-Gwarancja na 12 miesięcy-Technologia druku: PCL 5e, PCL XL, KPDL, PCL 6-Prędkość druku wynosi 47 stron na minute-Rozdzielczość druku 1200 x 1200 [dpi]-Można wydrukować Nią nawet 250000 stron miesięcznie-Automatyczny druk dwustronny-Obsługiwane formaty: A5, Legal, Folio, A4, B5, Letter-Rodzaje nośników: Papier typu bond, Etykiety, Papier z wtórnego przerobu, Papier zwykły, Koperty, Papier kolorowy Więc nie wiem jak można uważać, że ona nie jest dobra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olszak Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Z tego co jest napisane powyżej to ta drukarka jest bardzo dobra.Opinie są różne na temat tej drukarki, więc warto zakupić jakiś model i samemu się przekonać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parówa Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Firma nie grzeszy popularnością...No ale warto kupić tej firmy model, bo jest dobry.Wszystkie informacje zostały napisane i nie wierze, że ktoś narzekać może na Nią... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Świetne drukarki mają.Nie psują się szybko, bardzo dobrze drukują.Mam drukarkę Kyocera FS-4020DN i jestem z Niej zadowolony.Co prawda była droga ale opłacało się ją zakupić. No firma zbyt popularna nie jest....Ale skoro droga była to i dobra...Jakość wydruku najważniejsza, a tu napisałeś, że jest bardzo dobra.Więc warto polecić tą drukarkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Świetne drukarki mają.Nie psują się szybko, bardzo dobrze drukują.Mam drukarkę Kyocera FS-4020DN i jestem z Niej zadowolony.Co prawda była droga ale opłacało się ją zakupić. Droge zawsze jest dobre. A lepiej wydać troche kasy i kupić porządną drukarkę.Poza tym racja, że jest to dobra drukarka.I warto pomyśleć o zakupie takiego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Świetne drukarki mają.Nie psują się szybko, bardzo dobrze drukują.Mam drukarkę Kyocera FS-4020DN i jestem z Niej zadowolony.Co prawda była droga ale opłacało się ją zakupić. No ta też firma nie jet zbyt popularna ale widzę, że nie jest wcale taka zła.Warto pomyśleć o zakupie takiego modelu.Tym bardziej że jest chwalony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Tutaj również każdy ma inną opinie o tej firmie...Ale warto w takim razie samemu sprawdzić... Gdy są podzielone opinie to naprawdę warto sprawdzić samemu kupując ją lub czytając o Niej w internecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barteke Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Świetne drukarki mają.Nie psują się szybko, bardzo dobrze drukują.Mam drukarkę Kyocera FS-4020DN i jestem z Niej zadowolony.Co prawda była droga ale opłacało się ją zakupić. Kiedyś miałem tą drukarkę i jest bardzo dobra.Warto polecać ją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Firma nie jest zbyt dobra, bo drukarki szybko się psują.Nie które modele tej firmy wciągają kartki.Ogólnie mi ta firma się nie podoba. Również twierdzę, że drukarki tej firmy wciągają kartki.Oczywiście potem wszystko się zacina.Wolno drukują i potrafią jeszcze pognieść tą kartkę.Ja odradzam zakupu drukarek od tej firmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Ja jakoś nie wierzę firmom tego typu, mało znane i słabo dostępne na rynku... Zawsze kupuję od firm które mają mocną pozycję na rynku i szeroką ofertę, np. Hewlett Packard, Epson czy Canon. Wtedy wiem dokładnie za co płacę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdz_21 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 mało znane i słabo dostępne na rynku. O.o być może twierdzisz tak ponieważ nigdy nie pracowałeś w żadnym biurze? To jest bardzo dobra firma która produkuje drukarki do celów typowo biurowych i jest obecna w wielu firmach na świecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts